După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 21 aprilie 2015

Serată cu ceai, fursecuri și..."cuvinte potrivite" la Biserica Betel București

Proverbele 25:11 "Un cuvânt spus la vremea potrivită este ca nişte mere de aur într-un coşuleţ de argint."
Niciodată nu m-am gândit la mere ca la niște mici comori de aur. Dar în obișnuitul vieții, în lucrurile mici poți aduce măreția, bogăția înțelepciunii dumnezeiești.
Niciodată nu m-am gândit la un coș ca la un mic tezaur dar înțeleg că nu doar adevărul ci și mod cum îl transmiți face din noi prinți sau cerșetori.
Începând din această seară, o dată pe lună, vă invităm la o serată, la o părtășie în care alături de ceai și fursecuri vom învăța: ,,cuvinte potrivite''. În viața de zi cu zi apar situații în care nu știi cum să reacționezi și, mai ales, nu știi ce să spui.
Dacă ai avut în față mănioși și te-ai blocat sau ai fost timorat, vino azi de la 18.30 să învățăm cum să reacționăm într-o asemenea situație.
Vă așteptăm cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.