După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 18 aprilie 2015

Pastor Dr. Hamilton Moore la Biserica Baptistă Betleem Suceava

În perioada 19-26 Aprilie va fi prezent la Suceava pastorul Dr. Hamilton Moore. Acesta a slujit ca pastor în Biserica Baptistă Castlereagh, a fost rector al Colegiului Baptist Irlandez și profesor în cadrul Universității Queen's din Belfast, iar acum predă în cadrul Universității Emanuel din Oradea.
Cu această ocazie Biserica Baptistă Betleem din Suceava vă invită la următoarele întâlniri:
Luni, 20 Aprilie, ora 18:00, Dr. Moore va vorbi despre "Provocările și Binecuvântările Lucrării Pastorale". Pastorul Moore a scris o carte pe subiectul acesta, carte care este în proces de traducere la Editura Universității din Oradea și care va fi oferită tuturor studenților ce vor absolvi anul acesta cursurile Universității Emanuel.
Marți, 21 Aprilie, ora 18:00, va avea loc o întâlnire cu tema "Provocările și Binecuvântările Vieții de Familie". Pastorul Moore va fi însoțit de soția dumnealui, Shirley.
Vineri, 24 Aprilie, începând cu ora 18:00, și Sâmbătă, 25 Aprilie, începând cu ora 10:00, Dr. Moore va susține o serie de prelegeri cu tema “Etica Biblică într-o Lume Relativistă”.
Duminică, 26 Aprilie, pastorul Moore va predica în cadrul întâlnirilor Bisericii Betleem de la orele 09:00 și 18:00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.