După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 19 aprilie 2015

† Două biserici penticostale române din Spania s-au unit

Nu este un lucru chiar obişnuit să vezi două biserici din aceeaşi localitate că se aşează împreună la masă şi discută despre cum ar putea să-şi unească eforturile să lucreze împreună şi în cele din urmă să fuzioneze. Moda este din păcate, să asistăm la divizarea comunităţilor locale, de cele mai multe ori din motive subiective, egoiste sau partizane. Şi totuşi anul acesta ne-a fost dat să vedem două biserici penticostale din oraşul Reus, Biserica „Maranata” şi Biserica „Betel”, că au lăsat de-o parte micile diferenţe şi s-au unit. Biserica Betel şi-a păstrat firma şi actele juridice, iar Biserica Maranata şi-a păstrat localul, adică cei de la Betel s-au mutat la Maranata cu acte cu tot, deşi din punct de vedere numeric, prima prezenta o mai mare pondere.
„Prima întâlnire dintre cele două biserici, cu scopul de a fuziona a avut loc în urmă cu patru ani, dar atunci nu s-a concretizat nimic”,ne spune fratele Dan Dorobanţu, presbiter şi conducătorul Bisericii Maranata. „De atunci încoace am mai vorbit în particular şi chiar am organizat unele programe împreună, la anumite evenimente importante, dar parcă totuşi ceva ne mai ţinea. Atunci am hotărât împreună cu toată biserica să ne punem înaintea Domnului în rugăciune pentru această cauză şi la scurt timp, la un program pe care îl realizam împreună cu Biserica Betel, Dumnezeu ne-a vorbit printr-un cuvânt profetic la cei doi conducători. Era vorba de două ţevi care trebuiau să se sudeze, să facă corp comun, şi am înţeles că Dumnezeu ne vrea împreună, iar acest fapt a produs în noi o dorinţă şi mai puternică de unificare. Totuşi nu ştiam cum să procedăm şi mai ales cine să facă primul pas. De aceea am stat din nou înaintea Domnului şi atunci am primit un puternic îndemn în inimă de a face noi primul pas. Astfel am adunat Comitetul şi le-am spus despre călăuzirea ce am primit-o, şi anume aceea de a renunţa la orice pretenţie de conducere sau de altă natură şi de a ne integra în cealaltă biserică ca simpli membrii. M-am bucurat când şi ceilalţi membrii din Comitet mi-au împărtăşit viziunea şi au procedat la fel”.
Continuarea pe www.spaniaevanghelica.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.