duminică, 14 septembrie 2014

Lansarea cărții ”Sfaturi din Biblie pentru cei căsătoriți” la Chişinău

A avut loc lansarea unei colecții de sfaturi practice pentru cei căsătoriți. Lansarea s-a desfășurat la una din întâlnirile mișcării de tineret ”Generația Curată”.
Cartea este o colecție de răspunsuri practice la întrebările cititorilor portalului www.moldovacrestina.md privind viața de familie. 
Cartea ”Sfaturi din Biblie pentru cei căsătoriți” are 372 de pagini și fiecare din aceste pagini conține răspunsuri la întrebările din următoarele compartimente:
  • Sfaturi practice pentru viața de căsătorie
  • Viața intimă
  • Sarcina și creșterea copiilor
  • Concubinajul
  • Divorțul și recăsătoria
Cartea este practică, pentru că răspunde la întrebări și probleme concrete cum ar fi: ”Cum eviți certurile?”, ”Ce spune Biblia despre gelozie?”, ”Ce să faci când soțul nu arată afecțiune?” și altele.
De asemenea, conține o serie de cursuri de studiu biblic recomandate pentru cei care doresc să-și zidească căsătorii fără regrete.
Cu ocazia lansării cărții,autorul Vasile Filat a venit cu sfaturi prețioase pentru tinerii interesați de felul cum pot să-și zidească căsnicii frumoase prin mesajul ”Pune temelia unei căsnicii fericite!” Această temelie trebuie pusă înainte de căsătorie, principiul de bază fiind DISCIPLINA MINȚII. Aceasta ar presupune studiu biblic zilnic, rugăciune, post, prieteni buni, atenție la discuțiile purtate, locurile vizitate. Potrivit autorului, ”mulți își distrug căsătoriile încă înainte de a intra în legământ de căsătorie prin flirt la întâlniri sau pe chat, făcând să crească în inima celuilalt speranțe și sentimente care-l încurcă să se concentreze la responsabilități”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.