După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 14 septembrie 2014

Lansarea cărții ”Sfaturi din Biblie pentru cei căsătoriți” la Chişinău

A avut loc lansarea unei colecții de sfaturi practice pentru cei căsătoriți. Lansarea s-a desfășurat la una din întâlnirile mișcării de tineret ”Generația Curată”.
Cartea este o colecție de răspunsuri practice la întrebările cititorilor portalului www.moldovacrestina.md privind viața de familie. 
Cartea ”Sfaturi din Biblie pentru cei căsătoriți” are 372 de pagini și fiecare din aceste pagini conține răspunsuri la întrebările din următoarele compartimente:
  • Sfaturi practice pentru viața de căsătorie
  • Viața intimă
  • Sarcina și creșterea copiilor
  • Concubinajul
  • Divorțul și recăsătoria
Cartea este practică, pentru că răspunde la întrebări și probleme concrete cum ar fi: ”Cum eviți certurile?”, ”Ce spune Biblia despre gelozie?”, ”Ce să faci când soțul nu arată afecțiune?” și altele.
De asemenea, conține o serie de cursuri de studiu biblic recomandate pentru cei care doresc să-și zidească căsătorii fără regrete.
Cu ocazia lansării cărții,autorul Vasile Filat a venit cu sfaturi prețioase pentru tinerii interesați de felul cum pot să-și zidească căsnicii frumoase prin mesajul ”Pune temelia unei căsnicii fericite!” Această temelie trebuie pusă înainte de căsătorie, principiul de bază fiind DISCIPLINA MINȚII. Aceasta ar presupune studiu biblic zilnic, rugăciune, post, prieteni buni, atenție la discuțiile purtate, locurile vizitate. Potrivit autorului, ”mulți își distrug căsătoriile încă înainte de a intra în legământ de căsătorie prin flirt la întâlniri sau pe chat, făcând să crească în inima celuilalt speranțe și sentimente care-l încurcă să se concentreze la responsabilități”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.