După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 12 mai 2014

Florin Ianovici: "…dar nu şoimii m-au răpus, nici pe vale spinii"

,,…dar nu soimii m-au rapus,
nici pe vale spinii.
Penele de-argint mi-au smuls
fratii, nu strainii...”                                                              
Cine esti? Costache Ioanid

Psalmii 45:4 "Fii biruitor, suie-te în carul tău de luptă, apără adevărul, blândeţea şi neprihănirea, şi dreapta ta să strălucească prin isprăvi minunate!"
Unii s-au bucurat si cei mai multi s-au intristat atunci cand ziarul Atac a publicat un articol defaimator la adresa mea. Astazi cei ce s-au bucurat se intristeaza si cei ce atunci s-au intristat, acum se bucura.
Asa va fi si la Judecata lui Dumnezeu.
Cei de la ziarul Atac in una dintre intalniri au spus: ,,aveti dusmani puternici.” Dintre ai vostrii…! Diavolul este mereu preocupat sa recruteze din biserica pe noii Anania si Safira. Uraciunea ipocriziei este ca foloseste cuvantul iubire desi nu ii cunoaste intelesul.
Ma uitam la indemnul psalmistului: ,,fii biruitor…!”. Nu exista biruinta cand marturia despre Dumnezeu este compromisa de cei ce lasa patima sa le intunece ratiunea. Chiar daca lumea este o cloaca cei credinciosi trebuie sa ramana o gradina inflorita…!
In tot acest timp am invatat doua lucruri:
-       Psalmii 37:7 "Taci înaintea Domnului şi nădăjduieşte în El. Nu te mânia pe cel ce izbuteşte în umbletele lui, pe omul care îşi vede împlinirea planurilor lui rele." –
-       Proverbele 24:10 "Dacă slăbeşti în ziua necazului, mică îţi este puterea.
Nu e o scoala placuta dar nu poate fi ocolita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.