După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 12 mai 2014

✡ Cât de important este să le vorbim despre Yeshua oilor rătăcite din Israel - de Zev Porat

Chemarea mea e să le transmit vestea cea bună despre Mesia Yeshua (Isus) tuturor oamenilor: evrei ortodocși, evrei laici, evrei atei și așa mai departe. Lucrul care mă motivează este dragostea lui Dumnezeu. Osea 4:6: ‘’Poporul Meu piere din lipsă de cunoștință.’’
După ce primim revelația supranaturală cum că Yeshua e Mesia, Duhul Sfânt ne oferă autoritate, dar numai prin intermediul lui Yeshua ne sunt iertate păcatele. Mi-aș da viața ca oamenii să fie mântuiți. Pasiunea mea e să le predic despre vestea cea bună referitoare la Yeshua oilor rătăcite din Israel, dar și din celelalte națiuni.
Evreii ortodocși și cei laici nu prea citesc Cuvântul scris al lui Dumnezeu. Majoritatea învățăturilor lor sunt luate din cărți ce oferă interpretări ale unor rabini, mai multe cărți oferind interpretări ale celor scrise în cărțile respective. Interpretările rabinice se bazează mai mult pe o variantă orală a Torei (tradiții legale și interpretative) decât pe Cuvântul scris al lui Dumnezeu. Din păcate, aceasta este una dintre principalele metode prin care dușmanul îi împiedică pe evrei să citească adevăratul Cuvânt scris. De aceea este extrem de important să le prezentăm dragostea lui Yeshua (Isus) celor din Israel, dar și evreilor din întreaga lume.
Principala obiecție ar fi că Yeshua nu este pentru evrei. Religia noastră este cea mozaică și nu cea creștină. Niciun evreu adevărat nu va crede vreodată în Yeshua. Această minciună a fost născocită de Satana, fiind înrădăcinată în legile rabinice de care chiar și evreii laici se simt constrânși. Într-o mai mare măsură, a răspunde la aceste obiecții ar însemna îndreptarea unor neadevăruri, făcându-i pe oameni să stea și să se gândească la natura emoțională și, uneori, irațională a celor spuse de ei.
Acest lucru se poate realiza numai prin puterea Duhului Sfânt - ‘’Astfel, credința vine în urma auzirii; iar auzirea vine prin Cuvântul lui Hristos.’’(Romani 10:17)
Citeste mai mult la http://alfaomega.tv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.