După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 14 martie 2014

Noutate editorială: "Găzduirea prezenței Lui" - de Bill Johnson

Bill Johnson este pastor din a cincia generaţie de pastori cu o bogată moștenire în Duhul Sfânt. Bill și soţia lui slujesc împreună unui număr crescând de biserici care s-au unit pentru cauza trezirii. Această reţea de lideri a depășit orice barieră interconfesională, construind relaţii care le-au dat posibilitate liderilor spirituali să umble cu succes atât în curăţie, cât și în putere. 


În această carte plină de putere, Bill Johnson vorbește despre cum poți fi o persoană care găzduiește Prezența lui Dumnezeu. Deși toți credincioșii au, evident, Duhul lui Dumnezeu înăuntrul lor, există mai mult care îți permite să fii atât de plin, încât să reverși Duhul Lui în lumea ta. Fă o călătorie și cunoaște mulți profeți și împărați însemnați ai Vechiului Testament, cunoscuți ca oameni ai Prezenței – oameni cu care, în termenii lui Johnson, „Dumnezeu voia să fie”. În această carte succintă, dar plină de putere, Johnson te încurajează să cauți Prezența lui Dumnezeu mai presus de toate.

Cartea se va putea procura de la standul Bisericii Adoram Arad sau se va putea trimite prin posta. De asemenea, se va putea achizitiona si din librarii. In premiera, cartea se va putea cumpara si online, in format electronic.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.