După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 21 decembrie 2020

Sali Sabri 🔴 Să numești sectant un creștin evanghelic, în secolul ăsta, ori este răutate, ori ignoranță...

 1. Un domn mi-a scris zilele trecute că mă apreciază, dar am un singur defect „sunt sectant”. Am mai multe defecte, dar nu sunt sectant. Să numești sectant un creștin evanghelic, în secolul ăsta, ori este răutate, ori ignoranță.

2. Pe când era primar, domnul Dumitru Moinescu, a spus despre biserica penticostală, într-o întâlnire cu mai mulți preoți, că biserica penticostală a făcut mai multe pentru orașul nostru decât toate bisericile laolaltă. Și ei sunt „sectanți”.

3. De fapt, cele două biserici evanghelice din oraș, penticostalii și baptiștii, au construit zeci de case, în ultimii 20 de ani, pentru familiile necăjite din orașul nostru. Cele două biserici de „sectanți” (biserica penticostală și biserica baptistă) susțin sute de copii la școală. Cele două biserici au investit pe partea socială din orașul nostru, așa cum nu a făcut nici o altă instituție din oraș, în ultimii ani.

4. Dacă ești din Medgidia și nu o cunoști pe „sora Beti” sau pe „sora Cindy”, înseamnă că nu ai cultură generală. Femeile astea două, prin fundațiile pe care le conduc, au intervenit în sute și sute de cazuri grele din orașul nostru. Și ele sunt „sectante”. Una e de la baptiști, cealaltă de la penticostali.

5. În urmă cu câteva zile, un preot ortodox, foarte iubit în orașul nostru, mi-a spus ” Domnule, pastor, voi pocăiții, sunteți o mare binecuvântare pentru orașul Medgidia”. Recunosc că am săvârșit păcatul mândriei, dar mi-am revenit rapid.

6. Ieri, împreună cu niște „sectanți”, am fost la vreo 35 de familii și le-am adus alimente. Le-am spus că e din partea Lui Dumnezeu. Ei, familiile pe care le-am vizitat, nu erau „sectanți” de ai noștri.

Sali Sabri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.