După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 5 decembrie 2020

Pastorul Emanuel Căprar a plecat în veșnicie!

 
Fratele Emanuel Căprar s-a născut în ziua de 9 martie 1957, în Petroșani. Părinții s-au numit Ioan și Rodica.

A făcut cele 8 clase generale, apoi s-a înscris la Liceul Industrial din Petroșani. A absolvit Institutul Teologic Baptist din București.

 După terminnarea liceului, lucrează la Intreprinderea de Utilaj Minier din Petroșani.

În anul 1982 se căsătorește cu Elena, care lucra ca recepțoneră la  Uzina din Petroșani. Domnul le-a dat 3 copii: Sebastian, Beniamin și Ema.

După anul 1998 Comunitatea Bisericilor Creștine Baptiste din Cluj, îl angajează și ordinează ca păstor pentru Bisericile Creștine Baptiste din Huedin și împrejuimi: Călata, Călățele, Mărgău, Bedeciu, Dretea, Bucea.  O perioadă a slujit și la Negreni.

Fratele iubea pe Dumnezeu și lucrarea Lui, de aceea a acceptat să păstorească biserici mici de la țară, unde pleca cu drag și încuraja frații. Era o fire prietenoasă, se apleca spre oricine, cunoștea pe toți oamenii și cu toți stătea de vorbă  și îi asculta. Predica, cânta cu foc și cu lacrimi, se ruga cu putere și nu se sfia de Cuvântul Domnului, era întru totul dăruit Domnului.

La începutul lunii noiembrie, a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj, unde în ziua de 05 decembrie 2020, Domnul l-a chemat acasă în împărăția Lui. Plecarea fratelui lasă un mare gol, Domnul să întărească familia și bisericile pe care le-a slujit.

Scumpă este înaintea Domnului moartea celor iubiţi de El.
(Psalmii 116:15, VDCC)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.