După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 17 noiembrie 2020

Peter Costea 🔴 Promovarea confuziei sexuale la minori

 

Nu mică mi-a fost mirarea dând ieri peste articolul alăturat: Apple își poziționează puterea economică și financiară în spatele revoluției transgenderiste.

Într-un documentar desemnat să insufle confuzie sexuală la minori, Apple a lansat "Becoming", un documentar care caută să convingă părinții că toți copiii sunt "gender fluid", adică își dezvoltă identitatea de gen (băiat, fată ori altceva) de-a lungul anilor, sub influența părinților.
O femeie și un bărbat, probabil părinții minorului, își îmbracă băiețelul în fetiță și îl învață maniere feminine. Această denaturare intenționată a ființei umane, în cea mai profundă dimensiune a ei, este o crimă împotriva copiilor și a naturii.
Partidele actuale de la guvernare zâmbesc. Li se pare că aceste aberații sunt lucruri hazlii care ar trebui promovate și în România. Așa vrea Europa, nu avem de ales.
Oamenii înțelepți, însă, nu agreează. Nu agreez nici eu. La fel și partidul pe care îl conduc, Alianța Renașterea Națională. Nu agreează nici candidații noști la alegerile din 6 decembrie.
Pe 6 decembrie, votați Alianța Renașterea Națională. Votați pentru renașterea valorică fără de care România nu are viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.