După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 22 noiembrie 2020

Florin Ile 🔴 Cand mă voi întoarce acasă şi apoi la amvon voi spune ce bun a fost Domnul cu familia mea şi cu mine

 

Vă multumesc tuturor pentru rugaciuni. Am aflat că în foarte multe adunări frații s-au rugat pt mine si familia mea. Domnul Isus să vă binecuvanteze! Astazi sunt un pic mai bine, dar încă mai am nevoie de oxigen.

Foarte mulți m-ati sunat și apreciez că v-ați gandit la mine. De 10 zile de cand sunt bolnav, acasa, am avut telefonul închis. Covidul mi-a dat o stare că nu puteam vorbi. Fara să exagerez sau să greșesc, cand am deschis telefonul am vazut sute de apeluri nepreluate în perioada aceasta. Plus mesaje de încurajare venite pe diverse retele. Toate astea mi au spus că ne iubiti si cel mai important, Domnul Isus ne iubeste!
Acum am telefonul deschis, dar va rog sa mă întelegeti, daca vorbesc obosesc repede din cauza bolii. Va fi tot deschis, dar e pt familie (sotie si copil).
Prefer sa scrieti gandurile dvs pe w-app sau facebook sau mesaje sms. O sa incerc sa va raspund fiecaruia.
Cand mă voi întoarce acasa si apoi la amvon voi scrie si voi spune ce bun a fost Domnul cu fam mea si cu mine, macar ca nu meritam. Toti trei am facut covid. Dani a facut o forma usoara, i-a trecut deja, Marinelei înca nu i-a trecut, dar cred ca Domnul îi va da sanatate si ei. Iar eu am fost mai grav, n-aveam de gand sa vin la spital, doar in caz ca aveam probleme de respiratie. Asa s-a si intamplat. Mi-a scazut oxigenul in sange si respiram ff greu. Sambata noaptea i-am zis sotiei sa cheme ambulanta. Asa am ajuns aici. Dar, mai multe dupa ce ajung acasa. Am multe sa spun. Domnul a fost prea bun!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.