După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 23 noiembrie 2020

Florin Ianovici 🔴 Suntem copiii lui Dumnezeu, dar…

 

Să poți simți mâinile lui Dumnezeu cum te țin la pieptul Lui, reprezintă cea mai bună veste a fiecărei zile.

Să știi că Dumnezeu te poartă în brațele Sale din tinerețe si până la bătrânețe, e cel mai bun medicament pentru sufletul nostru.
Să știi că Dumnezeu ți-a dat dreptul în Hristos să te numești copilul Său, e cel mai mare dar primit vreodată de om.
Dar..
🔴 Copil de Dumnezeu nu înseamnă să fim copiii la minte plutind încolo si încoace, purtați de orice vânt de învățătură...
Efeseni 4:14
Despre ce învățătură este vorba? Este vorba despre o învățătură otrăvită, păgână, plină de deșertăciune care scuză păcatul spunând: suntem doar oameni.
Te rog nu coborî sfințenia la firul ierbii, nu te lăsa amăgit de cei care în viclenia lor caută tovarăși de păcat, ci amintește-ți cum l-ai primit pe Hristos: cu inimă frântă, ochii scăldați în lacrimi si cu dorința vie de a nu mai alerga la același potop de desfrâu ca mai înainte.
Hai, la acest ceas din dimineață, la crucea iubirii Lui, privește jertfa Fiului lui Dumnezeu si ia hotărârea să faci din această săptămână – pas cu pas – un timp al înnoirii tale duhovnicești, un timp de biruință asupra deprinderilor rele, asupra gândurilor deșarte, asupra pornirilor greșite, asupra relațiilor toxice.
Dacă suntem copiii lui Dumnezeu vom avea natura Tatălui nostru care este Sfânt, Sfânt, Sfânt.
🔴 Copil de Dumnezeu nu înseamnă să fim prunci la minte, ci în răutate...
1 Corinteni 14:20
De ce te-ai asprit? De ce ți-ai închis inima? Chiar dacă ești nedreptățit, chiar dacă suferi din pricina răutății oamenilor, nu vei găsi nicio justificare în ochi lui Dumnezeu să te porți cu răutate.
Răutatea este capăt de dialog, este vântul care bate dinspre iad, este cancerul sufletului. Răutatea te face mut, orb, surd la orice necaz al aproapelui tău si te schimbă în judecător, temnicer, călău.
Răutatea înseamnă că ai rămas gol de Cuvânt câtă vreme ni se spune că sădirea Cuvântului este în blândețe. Răutatea trebuie lepădată ca o haină murdară. Înțelegi de ce nu stau oamenii lângă tine? Haina răutății îi fugărește pe toți de lângă tine. Îmbracă-te cu bunătate si vei fi înconjurat de semeni, de prieteni.
🔴 Copil de Dumnezeu nu înseamnă registrul de membri, ci adeverirea de către Duhul Sfânt...
Galateni 4:6
Știu că te simți stingher, uitat si că prea puțini oameni mai știu ceva de tine. Știu că de multe ori ai zis: ce mai contează? Oricum nimănui nu îi pasă de mine...
Am înțeles de mult timp că atunci când oamenii nu dau doi bani pe semeni, există riscul sălbăticirii, riscul de a deveni neoameni. Respectul si prețuirea acordată celor din jur, schimbă purtarea, schimbă atitudinea. Dacă tratezi aproapele tău ca pe un câine, de ce te miri că mușcă?
Hai la rugăciune.
Adâncește-te în rugăciune, vorbește cu Dumnezeu despre greșelile tale, roagă-L să îți dea puterea de a trăi curat, iartă pe cei care ți-au greșit, sădește cu blândețe Cuvântul sfânt în tine si apoi fă tăcere ca să auzi pe Duhul Sfânt cum strigă în sufletul tău Ava, adică Tată...
Vei ști atunci că dacă nimeni nu dă două parale pe tine, Duhul Sfânt strigă că Dumnezeu a dat pe Fiul Său pentru tine, ca tu să poți deveni copilul Său.
Capul sus, om drag.
Ești copil de Dumnezeu, deci poți păși si azi cu încredere. Știu că sunt multe neajunsuri, că sunt multe provocări, multe lupte de dus, dar nu uita că în Hristos ai totul deplin pentru că ești copil de Dumnezeu.
Îți mulțumesc Tată ceresc că ne-ai înfiat în Hristos.
Călăuzește-ne pașii si astăzi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.