După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 21 septembrie 2020

Nelu Ciobotă 🔴 De ce nu votez USR



Sunt celelalte partide mai bune, fără hoție, corupție, etc? Eu nu fac aici apologia vreunui partid, nici măcar nu scriu împotriva USR, ci împotriva unei ideologii distructive, profund anti-familie, anticreștine.


1. USR a inițiat legea educației sexuale obligatorii, fără acordul părinților. Stiti ce înseamnă această educație sexuală? Pur și simplu nu o să vă vină să credeți...

2. USR a fost singurul partid care s-a opus în mod oficial, vocal și agresiv Referendumului pentru Familie. Nici alte partide nu s-au înghesuit să susțină Referendumul pentru Familie, însă măcar nu s-au opus.

3. USR nu s-a dezis de una dintre "ideoloagele" partidului, care propunea că ar trebui să avem totul la comun -  neveste, averi, copii, etc. Un sexo-comunism "cu față USR"...

4. Dacian Cioloș este foarte agresiv de partea homosexualilor, la Parlamentul European. Acasă este tăcut, dar acolo taie și spânzură.

5. USR și-a exclus fondatorul când acesta s-a exprimat pro-famillie. De ce urăsc oamenii aceștia familia normală?

6. USR este o comunitate mică, însă foarte bine organizată, foarte agresivă și extrem de vocală. Modelul vine de la Lenin, de la bolșevici, de la promotorii legii avorturilor în SUA, etc. Astfel de comunități mici, neînsemnate, însa foarte organizate, bine finanțate și foarte vocale au adus distrugeri incomensurabile rasei umane.

7. Senzația de desconsiderare față de "ceilalți", alura de "guru", de "mesia", de "salvați Romania" este o chestie sectară foarte perfidă. Ideea inoculată este că unii sunt elite, restul sunt pleavă. Unii sunt deștepți, curați și frumoși, alții sunt proști, murdari, hoți, corupți si urâți.

PS
8. Dacă vor face reclamații la facebook să-mi șteargă această postare sau să-mi blocheze contul, atunci e vorba despre dictatură, lipsă de demnitate în dialogul uman, înjosire de cea mai joasă speță, mârlănie de haită.

9. Candidatul USR de la Timișoara, Dominic Fritz, mi-a trimis un pliant în poștă. Pe E-mail-ul găsit pe pliant i-am trimis câteva  intrebari, legate de poziția lui vis-a-vis de:

- avort
- homosexuali
- familie

Știu că funcția de Primar este mai degrabă administrativă, economică, politică, socială, etc, însă moralitatea bate filmul. Marile imperii s-au prăbușit nu datorită administrației, economiei sau politicii proaste, ci în momentul când au pus răul la rang de bine.
Dar ce credeți că mi-a răspuns Dominic Fritz?
Nimic.
Dumnezeu să-l binecuvânteze.

10. Nu m-a plătit nici  Putin, nici Soros, nici Dragnea, nici Lenin sau Maica Tereza să scriu aceste gânduri, ci pur și simplu cred că trebuie să iau atitudine, așa cum probabil și bunicii sau străbunicii noștri luau atitudine în anii 1948, înainte de a se lăsa întunericul comunismului peste România. Ceva asemănător cred că se vrea și acum.

Concluzie
Eu continui să mă rog pentru toți cei înălțați în dregătorii, așa cum mă învață Biblia, inclusiv pentru USR. Mă rog ca toți să se întoarcă la Biblie și la Dumnezeu, din toate partidele, iar Dumnezeu să le dea înțelepciune tuturor celor înălțați în dregătorii, ca să slujească și să conducă treburile cetății în acord cu principiile lui Dumnezeu.

Ioan Ciobotă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.