După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 16 septembrie 2020

Curs Deschis la Școala de Misiune Kairos


În luna octombrie va avea loc cursul Kairos la Școala de Misuine Kairos din Suceava (strada Morii, Nr. 224, Sf.Ilie, Suceava. Google Maps: Școala Kairos).
Cursul Kairos este un curs internațional de misiune, bazat pe studiu, părți și practică, cu materiale pregătite de misionari cu zeci de ani de experiență în vestirea Evangheliei, în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.
Cursul Kairos se adresează fiecărui creștin și este dedicat în primul rând celor care vor sa afle cum pot să fie în misiune din locul în care sunt. Acest curs ne învață cum fiecare creștin poate să se implice în Marea Trimitere, de a duce Evanghelia până la marginea pământului, fie că pleacă pe câmpul de misiune sau rămâne acasă.
Durata cursului: 6 zile
Luni 5 Octombrie - Vieneri 9 Octombrie 18:00 - 21:30
Sâmbătă 10 Octombrie 10:00-17:00
Costul cursului: 50RON / persoană (costul include manualul, materialul de curs, dar și ceai, gustare și prânz).
Contact:
Remus Ruptașu - tel: 0741 104 776 / email: remus.ruptasu@gmail.com
Departe de a fi un curs obișnuit, cursul Kairos este o călătorie prin care descoperi cum Dumnezeu te folosește pentru a răspândi dragostea Sa pentru toate națiunile.
Vino să afli mai multe!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.