După aproape 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu aproape 50 de milioane de vizualizări (49 681 326), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!

miercuri, 16 septembrie 2020

Curs Deschis la Școala de Misiune Kairos


În luna octombrie va avea loc cursul Kairos la Școala de Misuine Kairos din Suceava (strada Morii, Nr. 224, Sf.Ilie, Suceava. Google Maps: Școala Kairos).
Cursul Kairos este un curs internațional de misiune, bazat pe studiu, părți și practică, cu materiale pregătite de misionari cu zeci de ani de experiență în vestirea Evangheliei, în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.
Cursul Kairos se adresează fiecărui creștin și este dedicat în primul rând celor care vor sa afle cum pot să fie în misiune din locul în care sunt. Acest curs ne învață cum fiecare creștin poate să se implice în Marea Trimitere, de a duce Evanghelia până la marginea pământului, fie că pleacă pe câmpul de misiune sau rămâne acasă.
Durata cursului: 6 zile
Luni 5 Octombrie - Vieneri 9 Octombrie 18:00 - 21:30
Sâmbătă 10 Octombrie 10:00-17:00
Costul cursului: 50RON / persoană (costul include manualul, materialul de curs, dar și ceai, gustare și prânz).
Contact:
Remus Ruptașu - tel: 0741 104 776 / email: remus.ruptasu@gmail.com
Departe de a fi un curs obișnuit, cursul Kairos este o călătorie prin care descoperi cum Dumnezeu te folosește pentru a răspândi dragostea Sa pentru toate națiunile.
Vino să afli mai multe!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.