joi, 18 iunie 2020

Controversa identităţii de gen în instituţiile de învăţământ: Senator: Sunt 114 genuri inventate / "Aberaţii" ideologice

Cristian Lungu a declarat miercuri pentru MEDIAFAX ca propunerea sa legislativa de modificare a Legii Educatiei a venit dintr-o experienta personala intalnita in mediul academic din SUA, unde a trait 16 ani si a fost educat.
"Sub administratia Obama scolile publice din SUA erau obligate sa implementeze aceasta teorie de gen, cu consecinte foarte grave, iar recent presedintele Trump a corectat aceasta aberatie. Am vazut baieti nascuti cu organe sexuale masculine care nu puteau fi discriminati, iar daca ei clamau verbal ca se simt fete, trebuia sa fie lasati sa foloseasca dusurile si toaletele fetelor. De asemenea, ei trebuia sa fie lasati sa participe la competitii sportive dedicate doar fetelor", a spus Lungu.
Senatorul a precizat ca a incercat sa puna "o pavaza" impotriva acestei "aberatii" ideologice, astfel incat sa nu fie expusi si copiii din Romania la aceasta opinie de gen.
Lungu sustine ca, dupa adoptarea modificarii Legii Educatiei privind identitatea de gen, a vazut multa propaganda din partea UBB, Universitatii Bucuresti sau SNSPA, dar si "multa manipulare mai ales din partea asociatiilor comunitatii gay", desi proiectul sau nu are nicio legatura cu drepturile homosexualilor sau cu transgenderismul.
Continuarea pe www.mediafax.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.