După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 14 aprilie 2020

Florin Ianovici 🔴 Neatenție fatală

Săptămâna Patimilor
Ciclu de mesaje: Cu El, pentru sine
Episodul 2 ,,Neatenție fatală''

În această zi vă binecuvântez cu toată dragostea.

Sunt două știri astăzi care fac înconjurul internetului:

Prima este acea că Daniel Drăgoi, fratele nostru de credință care a fost demis ca urmare a faptului că s-a rugat este un farsor. Rugăciunea a fost regizată , nu a avut nimic de-a face cu evlavia și dorința fierbinte a unui închinător care caută ajutorul lui Dumnezeu, ci a fost un act de actorie ieftin.

A doua știre este cu privire la un pastor din America care a sfidat în plină biserică regulile cu privire la numărul participanților la biserică, declarând că Dumnezeu este Cel care păzește credincioșii. La o săptămână după această slujbă și declarație a pastorului Gerald O. Glenn, acesta a murit de Covid-19 și și-a îmbolnăvit și soția.

Dragilor, astăzi, în a doua zi din Săptămâna Patimilor, Domnul Isus a vorbit în pilde. A fost o zi de tensiune, de ciocniri, o zi în care Domnul Isus a dorit să deschidă mintea ascultătorilor. Credință nu este doar despre ce simți, ci este despre ceea ce gândești.

Preaiubiților, lipsa înțelepciunii ucide, distruge vieți și promovează un Dumnezeu care nu poate fi urmat. Azi am plecat capul cu rușine în fața acestor exemple de ce nu trebuie să facă un om credincios.

Să cerem astăzi înțelepciune, să cerem ca El să ne deschidă ochii minții. Vă rog adresați-ne întrebări dacă aveți nelămuriri, ca să ne sfătuim și să ne îndrumăm unii pe alții.

Vă iubesc din inimă și mă rog ca voi, credincioșii să aveți, să avem înțelepciunea de sus: "Înţelepciunea care vine de sus este întâi curată, apoi paşnică, blândă, uşor de înduplecat, plină de îndurare şi de roade bune, fără părtinire, nefăţarnică." Iacov 3:17

Diseară de la orele 19.00 fratele Daniel Pupăză va fi în direct pe pagina bisericii cu mesajul: ,,Înțelegi tu ce citești?’’, iar de la orele 20.00 voi intra eu cu un mesaj intitulat ,,Neatenție fatală’’. Dacă aveți bucurie, fiți părtași cu noi și distribuiți.

Pentru cei care nu ați avut ocazia să urmăriți mesajul de ieri - ,,Dumnezeu ultimativ - îl puteți găsi pe pagina personală: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.