După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 26 noiembrie 2019

Peter Costea 🔴 Declarația de la Manhattan


Săptămâna trecută s-au împlinit 10 ani de când a fost lansată Declarația de la Manhattan, pe 20 noiembrie 2009. A fost adoptată, după cum îi spune numele, în Manhattan (New York) la o întrunire a mai multor lideri din toate confesiunile majore ale Americii. De atunci a fost semnată de peste 550.000 de persoane, un număr relativ mic, în opinia mea. Eu am semnat-o la câteva zile după ce a fost lansată și vă ofer și vouă oportunitatea să o semnați în număr cât mai mare:


Declarația de la Manhattan este o declarație a conștiinței creștine. A fost redactată și adoptată la un moment critic în bătălia pentru valori din America, când bătălia pentru familia naturală și creștină încă era in toi. Ea afirmă mai multe principii creștine, inclusiv căsătoria naturală între un bărbat și o femeie, dreptul la viață al copiilor nenăscuți, libertatea religioasă, drepturile parentale, sanctitatea vieții, sanctitatea căsătoriei și a familiei creștine.

Declarația de la Manhattan a inspirat și motivat creștinii din alte țări să adopte declarații similare, Declarația de la Canberra (Australia), Declarația de la Cape Town (Africa de Sud), Declarația de la Westminster (Marea Britanie), Declarația de la Nashville (SUA), iar în România, ne-a motivat pe noi, cei din AFR, să lansăm Declarația de la Timișoara. Sincer, suntem dezamăgiți de numărul relativ mic de semnături care sunt date în sprijinul acestor declarații, inclusiv pentru Declarația de la Timișoara care în noua ani, de când a fost adoptată, nu a ajuns nici măcar la 15.000 de semnatari.
Declarațiile de tip Manhattan sunt foarte importante și relevante, mai ales în epoca politicii identitare în care trăim.

Ele denotă existența unei comunități creștine separate care subscrie la punctele esențiale din declarații. Ele ne afirmă identitatea noastră creștină. Constituie un document cheie în jurul căruia se raliază creștinii care au convingeri similare. Ele identifică și existența unui grup de oameni care se împotrivesc curentului hedonist și deconstructivist cu care ne confruntăm de mai bine de jumătate de secol.

Peter Costea 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.