După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 26 noiembrie 2019

M.M. 🔴 Gata, avem și președinte de dreapta și partid de dreapta la guvernare...


Ok, acum că avem și președinte de dreapta și partid de dreapta la guvernare mă aștept să aud că:

* au tăiat pensiile celor care au avut funcții importante în epoca comunistă și acum primeau pensii grase (cum a făcut dreapta în Polonia)
* au tăiat pensiile speciale ale parlamentarilor (cum a făcut dreapta în Grecia)
* au să introducă în Constituție căsătoria între barbat+femeie (ca în Polonia).
* au să interzică prin lege educatia de gen și promovarea "normalității" homosexualității în școli. (ca în Polonia)
* au să susțină puternic prin politici pro-nataliste, familia și au să încurajeze nașterile ca și la noi sporul natural să fie pozitiv ca în Polonia unde guverneaza dreapta.
* au să refuze "refugiații" impunși de Merkel (ca țările grupului de la Visegrad)
* au să adere la grupul de la Visegrad al țărilor Est Europene, a celor care încă mai cred în vechea Europă a conservatorare, și promotoare a valorilor creștine, a libertății de exprimare și a statelor suverane.
* datorită politicilor inteligente de dreapta numărul românilor care se întorc din diaspora o să fie mai mare decât al celor care emigrează.
* România la fel ca Polonia (unde dreapta e la guvernare) va avea baze NATO iar consumabilele (cu exceptia tehnicii militare) militarilor din baza NATO vor proveni de la firmele românești asemeni Poloniei unde acestea le asigură firmele poloneze.
* au să se retragă din Pactul pentru Migrație de la Marakesh.
* au să se retragă din Convenția de la Istanbul cea prin care se impune noua ideologie a egalității de gen.
* au să ceară scuze publice pt ofensa publică adusă celor 3 milioane de români care si-au exercitat dreptul lor constituțional de a convoca un Referendum, numindu-i : infatuati si fanatici religiosi.
* o să vedem taxe și regelementari aberante taiate (cum a făcut dreapta americană)

Și multe altele care nu le mai enumăr deoarece parcă văd că vin cei cu "greaua moștenire" și îi scuză.

Ei, când voi vedea ca PNL partid de dreapta că va implementa și în România jumatate din principii ale dreptei din Polonia și SUA atunci voi crede ca vorbim de dreapta. Până atunci nu mă interesează marionetele de stânga coafate în dreapta și nu le voi da nici un credit.

Unii îmi spun ca sunt idealist că noi nu putem să ne opunem "mersului lumii" eu cred ca putem, trebuie să ne uităm la Polonia, SUA, Brazilia (unde dupa 30 de ani de stânga a ieșit la alegeri dreapta). 
M.M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.