După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 5 septembrie 2019

Finlanda: Politician ANCHETAT de poliție sub acuzația de instigare la ură după ce a postat un pasaj din Biblie pentru a se opune drepturilor homosexualilor

Un parlamentar creștin finlandez este anchetat pentru că a criticat Biserica că a devenit partener oficial al Gay Pride din Helsinki.
Deputata democrată Päivi Räsänen a criticat pe o rețea de socializare participarea Bisericii Evanghelice Luterane din Finlanda (ELCF) la evenimentele LGBT Pride de la Helsinki, relatează premier.org.uk.
Biserica Evanghelică Luterană din Finlanda este o denominație protestantă cu aproximativ 3,8 milioane de membri.

Räsänen a postat pe Facebook o un pasaj din Noul Testament,   din Noul Testament, EPISTOLA LUI PAVEL CĂTRE ROMANI 1: 24-27, care descrie relațiile între persoane de același sex ca „rușinoase”.

24 De aceea, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăției, să urmeze poftele inimilor lor, așa că** își necinstesc singuri† trupurile,

26 Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi* scârboase, căci femeile lor au schimbat întrebuințarea firească a lor într-una care este împotriva firii;

27 tot astfel, și bărbații au părăsit întrebuințarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alții, au săvârșit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase și au primit în ei înșiși plata cuvenită pentru rătăcirea lor.”

În postarea sa, politicianul finlandez a contestat decizia Bisericii Luterane de a sprijini evenimentul LGBT spunând: „Cum poate fi compatibil fundamentul doctrinal al Bisericii, Biblia, cu promovarea păcatului ca subiect al Gay Pride?”

Poliția finlandeză a declanșat o anchetă împotriva lui Räsänen sub acuzația de instigare la ură  împortiva minorităților sexuale și a identității de gen. 
„Ancheta nu este încă finalizată. Poliția va oferi mai multe detalii după ce investigațiile se vor încheia, urmând a fi prezentate unui procuror”, a declarat polițistul însărcinat cu acest caz.

Opiniile conservatoare ale politicianului despre avort, eutanasie și căsătorie au stârnit controverse și în trecut, după ce aceasta și-a exprimat opiniile într-o dezbatere TV despre căsătorie, în 2010.

Mii de oameni au părăsit Biserica Luterană din Finlanda în 2014, după ce parlamentul țării a decis să legifereze căsătoriile între persoane de același sex, iar arhiepiscopul Bisericii Luterane și-a exprimat sprijinul pentru votul din legislativ. Finlanda a devenit astfel a 12-a țară din Europa care legalizează căsătoriile între homosexuali. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.