După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 27 august 2019

Gabriel Gorcea despre Vitalie Slupețchii

Vitalii Slupetskii a fost printre primele persoane pe care le-am întâlnit la începutul slujirii noastre. În 1994 mă aflam cu Marius, fratele meu, în Republica Moldova. Am vizitat Biserica Filadelfia păstorită de Doru Cârdei. La vremea aceea biserica număra câteva zeci de membri. Urma să plecăm la o evanghelizare în aer liber, undeva lângă un lac. Acolo era și un bar. Am început să cântăm și oamenii s-au adunat fiind atrași de cântecele pe care le-am cântat și de mesajul care a fost transmis.

Am observat la un moment dat un tânăr care stătea sub un copac, ținându-se de o ramură. Părea foarte captivat de tot ceea ce se întâmplă. Încă din timpul programului, Marius a vorbit cu Doru Cârdei și l-a rugat să meargă special la acel tânăr să-i ofere o Biblie. I-a dăruit Biblia, dar fratele Doru a venit înapoi și a spus că acea persoană vrea neapărat să vorbească cu noi. Când s-a terminat programul ne-am apropiat de el, s-a prezentat spunând că-l cheamă Vitalii Slupetskii. Ne-a spus că el cântă la orgă în barul de vizavi, dar că și-a predat viața lui Isus în acea zi și vrea ca în zilele următoare să meargă cu noi pe oriunde vom merge. După câteva vorbe ne-am despărțit, urmând să ne întâlnim a doua zi.

Îmi aduc aminte că în ziua următoare eram tot lângă un lac și vorbeam cu Marius, întrebându-ne: „Oare va veni Vitalii?” Ne tot uitam în jur după el, când deodată l-am zărit venind. Era foarte bucuros să ne revadă și, printre altele, spunea că deja a vorbit cu trupa lui. Le spusese că din acea zi el nu va mai fi în bar, că el și-a predate viața lui Isus Cristos.

Au mai trecut câteva zile, iar după un program pe care l-am avut la Casa Armatei, când s-a făcut chemarea „Cine vrea să-L urmeze pe Isus?” – printre oamenii care au venit în față s-a aflat și Vitalii. Bucuria ne-a fost foarte mare, pentru că era printre primele roade pe care le-am văzut în viața noastră de slujire! Apoi Biserica Filadelfia avea nevoie de cineva care să cânte la orgă, Vitalii fiind omul potrivit pentru această slujire.

În următorii ani am avut o legătură strânsă de colaborare, lucrând la multe proiecte împreună, printre care s-au aflat și albumele Filadelfia în care cântau Ala și Nina Bragari, partea instrumental fiind făcută de Vitalii. Au urmat mai multe proiecte, multe instrumentale de-ale GrupuluI Speranța aparținându-I lui Vitalii.

Anii s-au scurs. Ne-am auzit mai rar, dar totdeauna când vorbeam era plin de bucurie și de mulțumire că Isus Cristos i-a schimbat viața. Era gata să ajute și se implice în lucrarea de misiune oricând. Si anul acesta a vrut să vină cu noi în turneul din România, oferindu-și mașina și aparatura, doar că turneul nostru s-a suprapus cu turneul lor.


Viața pe pământ este foarte scurtă, dar poate fi frumoasă dacă o trăim pentru Cristos! Pentru mine a fost și va fi mereu o bucurie să văd oameni transformați, oameni eliberați care au ajuns să trăiască o viață nouă prin Isus Cristos, slujindu-L cu toată dedicarea! Vitalii este unul dintre aceștia și, chiar dacă a plecat dintre noi, va trăi veșnic împreună cu Mântuitorul nostru! Dumnezeu să mângâie familia îndurerată!

La revedere, Vitalii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.