După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 6 iunie 2019

Nici măcar Casa Regală Britanică nu mai este ce a fost: Meghan Markle și Prințul Harry susțin comunitatea LGBT...

Meghan Markle și Prințul Harry au arătat întotdeauna că sunt un cuplu rebel, care nu prea țin cont de regulile impuse de casa regală britanică. Pentru marcarea începutului lunii Pride, cuplul regal a postat pe contul lor oficial de de Instagram imagini inedite, care includ și fotografia unei femei transgender care a murit anul trecut. Muhlaysia Booker a fost ucisă. Prin această postare, Meghan Markle și Prințul Harry susțin comunitatea LGBT din toată lumea.

‘Luna aceasta, îi sărbătorim pe cei care sprijină comunitatea LBGTQ, plus pe cei tineri și în vârstă, pe familiile și prietenii lor, pe cei care cunosc trecutul și care speră la un viitor mult mai permisiv. Suntem alături de voi și vă sprijinim. Pentru că este foarte simplu: Iubirea este iubire’, a fost mesajul Ducilor de Sussex pe Istagram.

Muhlaysia Booker, în vârstă de 22 de ani, a fost găsită împușcată, pe o stradă din Dallas, Texas. În aprilie 2018, cuplul regal a participat la Forumul Tineretului Commonwealth, unde au stat de vorbă cu activistul Jacob Thomas. El a primit premiul Queen’s Young Leaders, pentru eforturile sale de a reduce rata de sinucidere în cadrul comunității LBGTQ din Australia. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.