După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 16 mai 2019

Peter Costea 🔴 Geopolitica și securitatea României

Scriu acest material pentru aceia dintre dvs. care nu ați putut urmări dezbaterea radio la care am participat marți, 14 mai.
Au fost abordate subiecte delicate și de mare importanță, cu implicații serioase pentru România și Europa. S-a discutat contextul geopolitic din Marea Neagră. Poziția mea este că pentru a-și apăra interesele în regiunea Mării Negre, e nevoie ca România să-și întărească relațiile economice, politice și de securitate cu Statele Unite, singura putere mondială actuală.

Interesele economice ale Statelor Unite în Marea Neagră vor implica automat SUA în apărarea propriilor interese economice în Marea Neagră, ceea ce va rezulta și în apărarea României și a intereselor ei.

Privind securizarea granițelor țării, am afirmat clar că sunt împotriva migrației de orice fel și am apreciat România pentru că până astăzi a evitat infuzia masivă de migranți.
Pentru a controla și preveni migrația în viitor, propun ca România să elimine asistența financiară pentru migranți ori să acorde asistență financiară minimă migranților care ajung în România. Aceasta este și va fi cea mai eficientă metodă de prevenire a migrației.
Sunt împotriva cotelor obligatorii de migranți și consider că este important ca țările care creează probleme pentru Europa să fie și cele care suferă consecințele. Germania a cauzat migrația masivă a ultimilor ani solicitând ulterior celorlalte țări europene, în numele solidarității Europe, să o ajute să rezolve această problemă gravă care afectează negativ civilizația și cultura Europei. Dacă România ar fi cauzat masivele migrații din ultimii ani, e greu de crezut că Germania sau alt stat european ne-ar fi venit în ajutor.
Ceea ce am scris mai sus sunt poziții în care cred și pe care intenționez să le promovez în Parlamentul European. Votați poziția 16, votați Peter Costea. Vă mulțumesc.
Peter Costea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.