După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 9 ianuarie 2019

SUA: Curtea de Apel a decis în favoarea interdicției privind accesul transsexualilor în armată

Un complet de judecată de la Curtea de Apel din D.C. a decis pe 4 ianuarie că Administrația Trump își poate implementa politica prin care transsexualii care suferă de disforie de gen nu pot servi în armată. Decizia vizează doar horărârea judecătoarei de la Tribunalul Districtual, Colleen Kollar-Kotelly, care blocase implementarea politicii și nu privește alte decizii contra acesteia.
Politica interzice accesul în serviciul militar al „transsexualilor cu istoric medical de disforie de gen, în special acelora care necesită un tratament medical semnificativ, incluzând medicație și operații, cu anumite excepții”. Documentul se bazează pe un studiu amplu întocmit de militari și civili, inclusiv de către veterani combatanți, ale cărui concluzii sunt prezentate pe larg într-un memo al fostului secretar pentru apărare, James Mattis.
Activiștii LGBT susțin că politica este o discriminare fără nicio justificare militară, însă experții militari și veteranii îi contrazic. Expertul militar al Heritage Foundation, generalul locotenent în rezervă, Tom Spoehr și fostul intructor militar, Joh Burk, susțin concluziile raportului lui Mattis potrivit cărora disforia de gen în armată afectează „costurile medicale, capacitatea de reacție și unitatea” și de aceea „reprezintă un risc considerabil pentru forța și eficiența militară”.

Politica administrației a fost contestată în instanțe chiar înainte de a fi finalizată. Pentru a împiedica blocarea implementării politicii, în urma acțiunilor și apelurilor repetate în instanțe inferioare ale contestatarilor, administrația s-a adresat Curții Supreme care ar urma să decidă pe 11 ianuarie dacă acceptă cazul. În cazul în care 4 judecători se vor pronunța pentru, va exista o decizie finală cel mai probabil în vara lui 2019.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.