După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 30 decembrie 2018

Cazul Smicală — Bilanț 2018

Anul acesta a luat sfârșit epoca întâlnirilor în condițiile oribile și umilitoare de regim penitenciar de maximă siguranță. În mod cert rușinați de propriile metode, lucrătorii finlandezi au considerat că este cazul să schimbe ceva, așa încât pe 22 iulie au permis copiilor prima vizită acasă, fără gardieni.

Ce urmează. Conform graficului de indulgențe stabilit de Lastensuojelu până în martie 2019, copiii vor merge acasă pentru aprox. 30 de ore la fiecare trei săptămâni. Zilele de naștere (Mihai 6 ianuarie, Maria 25 ianuarie) vor fi sărbătorite în familie. 

Este o schimbare majoră față de starea de lucruri din trecut, dar nu este ceea ce ne dorim. Maria și Mihai sunt în continuare 🔒 în case de copii diferite, departe de familie și prieteni, fiecare zi care trece fiind încă o bucățică prețioasă furată din copilăria lor. Copiilor li se cuvine toată prăjitura, nu doar firimituri administrate după prescripția unor nefericiți.

Prin relaxarea semnificativă a clauzelor din protocolul de vizite, Lastensuojelu recunoaște că dr.Smicală este cel puțin o mamă responsabilă. În plus, dacă nu sunt conduși de rele intenții ori interese ascunse, finlandezii au și ei ochi să vadă pe de o parte cât de fericiți sunt copiii acasă, pe de altă parte cât de istovitor demoralizantă este revenirea în centre.

Întrebare. Care este rațiunea menținerii acestei măsuri de ,,protecție”? Cui folosește? 

Ce spune Mihai. ,,Eu nu mă voi obișnui niciodată aici. Nu plâng... vreau doar acasă cu Maria. Doamne, cum am dormit acasă...!” 

Ce spune Maria. ,,Peste un pic, când voi avea 12 ani, o să fac circuri mari, ca să ne lase acasă. Asta nu-i casa mea adevărată. Pe Mihai nu l-au lăsat să plece fără mine...”

Ce spune Camelia Smicală. ,,Suntem fericiți doar 2 zile pe lună, și acelea trăite cu frica permanentă că vine ceasul despărțirii... Și pe fugă...să reușim să facem cât mai mult din ceea ce ne-am dorit o lună întreagă”.

Ce spune Solidaritate pentru Dr. Camelia Smicala si copiii ei. Suntem din ce în ce mai mulți. Dacă va fi nevoie, anul viitor vom fi și mai vocali. Nu ne mulțumesc măsurile gândite in scopul calmării spiritelor - suntem români și avem spiritul încă treaz. Abuzurile finlandezilor împotriva unor cetățeni (și) români nu mai constituie un secret și trebuie să înceteze. Ajunge!
Vouă, prietenii copiilor, vă mulțumim pentru tot: pentru organizarea de proteste, pentru clipuri, fotografii, pentru mesajele frumoase, pentru grijă, pentru că vă pasă! Să fiți sănătoși, voioși, prosperi, și Dumnezeu să vă binecuvânteze!
LA MULȚI ANI! ❤️🇷🇴

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.