După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 25 iunie 2018

Viorel Iuga 🔴 Orbiţi, bâjbâind, manipulaţi şi călcând în picioare drepturi fundamentale, liderii noştri au mai încercat o soluţie acidă: reeducarea părinţilor!


Orbiţi, bâjbâind, manipulaţi şi călcând în picioare drepturi fundamentale, liderii noştri au mai încercat o soluţie acidă: reeducarea părinţilor!

Sper că românii îşi vor deschide ochii şi nu vor înghiţi niciun proiect de acest gen.

 Chiar dacă proiectul are şi aspecte pozitive, toţi ştim că amestecarea plevei cu grâul este distrugătoare. Sper că nu va dura mult şi majoritatea cetăţenilor români vor înţelege că SOLUŢIA pentru reabilitarea României este reeducarea politicienilor. Ar fi vremea ca politicienii români să caute binele cetățeanului român şi binele familiilor acestei ţări!

Ps. În cazul în care nu se vor găsi resurse pentru reeducare sau cei în cauză nu vor accepta prioritatea binelui cetățeanului, există o altă soluţie...!

Viorel Iuga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.