După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 1 aprilie 2018

PROPAGANDA HOMOSEXUALĂ, O DISCRIMINARE LA ADRESA COPILULUI

Propaganda homosexuală este o gravă discriminare la adresa copiilor. Şi putem discuta aproape orice, la urma urmei, dar totul până la copii, până la familie. Vrem o lume fără discriminare? Să începem de la copii, nu să terminăm cu ei...
Cine a urmărit agenda publică din ultima perioadă, fără a-şi selecta canalele de informare (ceea ce nu ar fi rău de făcut, ba chiar recomandat în multe cazuri), a putut observa că evenimentul a fost pregătit din timp în presă, în ultima vreme fiind afişate tot mai multe referiri scabroase la comunităţile gay, mărturii ale unor homosexuali privitoare la viaţa lor intimă, statistici, evenimente ("Luna istoriei LGBT"), detalii provocatoare, etc.

Scandalul care face toţi banii

Activiştii LGBT, sub pretextul "creşterii valorilor diversităţii cu scopul eliminării actelor de discriminare şi violenţă faţă de aceasta categorie de cetăţeni", caută remarcarea acestei manifestaţii exhibiţioniste în orice chip. Pentru ei, bună este şi promovarea pozitivă, făcută de organismele proprii, cât mai ales cea negativă, de scandal. Prima îşi atinge scopul obiectiv, acela de epatare în faţa lumii, în vederea atragerii eventual de noi membri simpatizanţi, iar cea de-a doua le transformă acţiunea într-o afacere extrem de profitabilă. Să nu credeţi că nu au organizaţii care ştiu să pescuiască mai ales în ape tulburi! O avalanşă de atitudini ferme stârnită de opinia publică, presă, instituţii etc. asupra homosexualilor ar aduce noi argumente finanţatorilor externi în favoarea direcţionării unor sume consistente către asociaţiile româneşti ce pretind că apără drepturile persoanelor gay în ţara noastră. Vă mai amintiţi afişele scandaloase care au fost împânzite în 2011 cu imaginea unui bebeluş având eticheta de homosexual? Cine nu şi-ar fi putut închipui înaintea afişării acelor panouri că un asemenea atac la ceea ce e mai pur şi mai frumos pe lumea asta nu ar stârni scandal şi opoziţie fermă? Era evident faptul că asta se va întâmpla. Şi asta s-a urmărit dealtfel. Toată lumea a reacţionat împotriva acelei acţiuni reprobabile, motiv pentru băieţii deştepţi ai comunităţii "oprimate" să susţină că apără drepturile homosexualilor din România şi că au nevoie de fonduri consistente pentru a putea face acest lucru. 

Ciudat e să ai doi taţi, fără să ştii ce e aia o mamă, sau două mame, fiind privat de sentimentul de-a avea un tată. Este o nebunie inoculată în sufletul unui copil care devine o marfă de consum pentru nişte "părinţi" cu o neruşinată poftă de plăcere adăugată.

Astfel, nu doar că s-a relativizat instituţia fundamentală a omenirii, care este familia, ci aceste derapaje nepenalizate, ba dimpotrivă, legalizate, constituie o adevărată primejdie pentru familie, nu doar pe termen scurt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.