După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 4 martie 2018

Conferință cu Aurel Gheorghe la Hotel Boavista Timișoara 🔴 Prezentare de carte: "Fericita noastră nădejde - Răpirea Bisericii"


”Este învățătura despre ridicarea la cer a Bisericii lui Hristos una dintre doctrinele de bază ale Sfintelor Scripturi sau doar o invenție teologică modernă a ultimelor două se­cole? Va exista cu adevărat o judecată a lumii timp de șapte ani, urmată de o împărăție a păcii și dreptății ce va dura o mie de ani? Trebuie să ne pregătim pentru a-l înfrunta pe liderul mondial cunoscut sub numele de anticrist sau va fi o ”scă­pare” a celor credincioși înainte de a se manifesta pe deplin ”taina fărădelegii”? Dacă într-adevăr evenimentele finale sunt pe punctul de a se declanșa, care va fi succesiunea lor cronologică? Pentru ce ar trebui să ne pregătim mai întâi: pentru anii de judecată și de revărsare a mâniei lui Dumnezeu sau pentru a‑L întâm­pina pe Domnul în văzduh?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările actuale pe care și le pune orice creștin care citește Biblia și care știe că istoria omenirii se află în mâinile lui Dumnezeu, iar El o diri­jează în direcția împlinirii planurilor Sale. Cartea de față este o încercare de a da un răspuns biblic la aceste întrebări și la altele asemănătoare, așezând în ordine mulțimea ideilor des­prinse din Biblie în urma unui studiu îndelungat și asiduu. Mă rog ca autorul Sfintelor Scripturi, Duhul Sfânt al lui Dumnezeu, să dea lumină tuturor celor ce vor parcurge pagi­nile următoare și să ne pregătească pe toți să înfruntăm cu credință vremurile dificile care ne stau înainte.” (Cuvânt înainte)
Cartea poate fi comandată la numărul de telefon 0722 466 127 sau pe adresa de 
e-mail: raluca.sarlau@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.