luni, 12 februarie 2018

Europarlamentarii români, dezinteres total pentru familia tradiţională

Ambasada SUA de la Bucureşti, acuzată că face presiuni pentru blocarea procedurii de revizuire a art.48 din Constituţie
BUCUREŞTI, 11 feb — Sputnik, Georgiana Arsene
Europarlamentarii români nu au semnat scrisoarea în sprijinul organizării Referendumului din România, pentru modificarea articolului 48 alineatul 1 din Constituţie în sensul definirii căsătoriei — fundamentul familiei — ca uniunea liber consimţită dintre bărbat şi femeie.
Iniţiativa România 3.0, care „se pronunţă ferm pentru apărarea valorilor morale creştine ale poporului român" cere, aşadar, europarlamentarilor români să semneze această scrisoare.
Mai mult decât atât, această organizaţie, al cărui preşedinte este fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, acuză „anumite ambasade" străine la Bucureşti că ar pune presiuni pe oamenii politici de la noi pentru a bloca, efectiv, această procedură.
„Suntem la curent cu presiunnile informale la care ambasadele unor state supun factorul politic autohton pentru ca procedura de revizuire a art. 48 din Constituţie să fie blocată. Considerăm acest fapt ca fiind o imixtiune intolerabilă, neprevăzută în nici un tratat internaţional la care România ori statele reprezentate de aceşti ambasadori sunt parte, în afacerile interne ale ţării noastre", se precizează în comunicatul de presă al Iniţiativei România 3.0, ce poate fi găsit aici
Sputnik l-a contactat pe Dragomir pentru a confirma dacă Ambasadele SUA şi Olandei la Bucureşti se află printre cele la care face referire în comunicat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.