luni, 24 iulie 2017

Ziare.com: Victimele furtunii din Bihor participau la Tabăra "Cristos pentru România". Vești noi despre starea răniților


Prefectul de Bihor Ioan Mihaiu a precizat ca victimele furtunii din Bihor participau la o reuniune religioasa in campingul din Bulz, afectat duminica noapte de fenomene extreme.

E vorba despre Tabara "Cristos Pentru Romania" 2017, programata sa aiba loc in perioada 21-27 iulie. Pe pagina de Facebook a evenimentului, se arata ca tabara "a pornit ca un raspuns la dorinta tinerilor din Romania de a cauta pe Domnul intr-un mediu neutru si relaxant, pentru a fi atinsi de puterea transformatoare a Duhului Sau".

11 persoane - intre care cinci copii - sunt internate la doua spitale din judetul Bihor, in urma furtunii puternice de la Bulz. Amintim ca, de asemenea, un barbat de 26 de ani si-a pierdut viata.

Alina Dinu, purtator de cuvant al Politiei Bihor, a declarat, luni dimineata, pentru Mediafax, ca a fost deschis un dosar penal pentru moarte violenta.

"Se fac cercetari pentru moarte violenta. Cercetarea penala se face pentru fapta, nu pentru persoana. Barbatul care a decedat are 26 de ani si este din Oradea", a spus Dinu.

Continuarea pe www.ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.