După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 22 martie 2017

Marius Cruceru la Biserica Penticostală Filadelfia Oradea


Ne îndrebăm adesea: Cine suntem noi? Suntem grașii sau slabii? Suntem scunzii sau înalții? Suntem frumoșii sau urâții? Corpul a devenit aproape singura modalitate de definire identitară. 

Preocuparea generației noastre pentru corp a crescut exponențial odată cu apariția rețelelor de socializare. Selfiul compulsiv este deja intrat în categoria bolilor mintale. De ce suntem atât de preocupați de noi? Ce facem cu trupurile noastre? Ce avem voie şi ce nu? Despre operații estetice, transplanturi de organe, in vitro, tatuaje şi cum ne raportam noi, creştinii la toate aceste provocari, vom afla miercuri, 22 martie 2017, de la ora 18:00, la #TineretFiladelfiaOradea.

Mesaj: prof. Univ. Dr. Marius Cruceru
Închinare: Filadelfia Band

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.