După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 17 mai 2016

Știripesurse.ro: Ne-am săturat de ambasadele străine care susțin homosexualii

Ne-am săturat de ambasadele străine a căror mare misiune istorică este încurajarea homosexualității. Ne-am săturat de ambasadele care ne dau sfaturi anti-corupție în timp ce multinaționalele străine vin și corup la greu în România, cu sprijinul direct al ambasadelor. Ne-am săturat să ni se tot bage pe gât parade de homosexuali și să fim transformați în Sodoma și Gomora.
Dacă cele 27 de ambasade care susțin parada gay de la București din 25 iunie îi iubesc atât de mult pe homosexuali, pe lesbiene, pe bisexuali, pe transgenderi și pe intersexiști, în curând o să ne bage pe gât și zoofilii, pedofilii și necrofilii, că doar sunt drepturile omului!

România este o țară creștină și nu avem nevoie să ne învețe ambasadele străine cum să ne comportăm, cum să ne închinăm și pe cine să respectăm. Noi ne respectăm strămoșii care au murit pentru acest neam și ne respectăm credința care ne-a fost lumină în vremuri grele, așa cum ne este și acum când suntem supuși presiunilor externe doar, doar ne vom lepăda de istoria și de tradiția noastră. Acest lucru însă nu se va întâmpla!

Continuarea pe www.stiripesurse.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.