După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 17 mai 2016

✡ Mihail Manole – Pelerinajul

În vremea de azi, mulți caută să afle mai multe despre locurile, oamenii și culturile din mai îndepărtatele colțuri ale planetei. Există totuși o cultură îndepărtată aflată chiar la îndemâna noastră și care trebuie să ne atragă mai mult atenția decât oricare alta. Personajele care populează acele locuri, chiar dacă au dispărut cu totul, ele sunt acolo, gata să ne salute ori de câte ori deschidem Biblia. Dacă vrem să înțelegem lumea în care trăim, chiar și locurile ei, cele mai îndepărtate pe care nu le vom vizita niciodată, este necesară stabilirea unei legături cu lumea Bibliei, care ne oferă atât lecții de viață, cât și putere spirituală.

“Pe la jumătatea praznicului, Isus S-a suit la Templu. Şi învăţa norodul. Iudeii se mirau şi ziceau: „Cum are Omul acesta învăţătură, căci n-a învăţat niciodată?”” (Ioan 7: 14-15)
“Cine nu a văzut palatul lui Irod în splendoare lui, nu a văzut o clădire frumoasă în viața lui. Din ce era construit? Din marmură de diferite culori, abastră, roșie și verde. Irod a vrut să acopere pietrele cu aur, dar înțelepții i-au spus: lasă-le așa! Este mult mai frumos astfel, fiindcă pietrele seamănă cu valurile oceanului (Talmudul babilonian, Baba Batra 4a) “…
Ci să-L căutaţi la Locaşul Lui şi să mergeţi la locul pe care-l va alege Domnul Dumnezeul vostru din toate seminţiile voastre, ca să-Şi aşeze acolo Numele Lui.
Acolo să vă aduceţi arderile voastre de tot, jertfele voastre, zeciuielile voastre, cele dintâi roade, darurile aduse ca împlinire a unei juruinţe, darurile de bunăvoie şi întâii născuţi din cirezile şi turmele voastre. Acolo să mâncaţi înaintea Domnului Dumnezeului vostru şi să vă bucuraţi, împreună cu familiile voastre, de toate bunurile cu care vă va fi binecuvântat Domnul Dumnezeul vostru”. (Deuteronom 12: 5-7)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.