După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 13 aprilie 2016

Radio Renașterea.ro: Rugăciune în Episcopia Maramureșului pentru familiile Bodnariu și Nan din Norvegia

Credincioșii și preoții din Episcopia Ortodoxă Română a Maramureşului şi Sătmarului, urmăresc cu empatie și solidaritate evoluția cazurilor Bodnariu si Nan din Norvegia.  Ne întristează profund faptul că cele două familii sunt și acum lipsite de bucuria prezenței copiilor. Grija pentru om, grija pentru drepturile copiilor și legislația în această privință nu trebuie să piardă din vederea dragostea familială care nu poate fi înlocuită de niciun sistem de protecție și îngrijire. În cultura creștină românească icoana Maicii Domnului care Îl ține în brațe pe Pruncul Iisus cu dragoste sfântă, reprezintă și imaginea pilduitoare a dragostei materne.
Considerăm că în privința familiei, societatea europeană trebuie să aibă o abordare creștină, întemeiată pe ordinea naturală așezată de Bunul Dumnezeu peste oameni si peste toate viețuitoarele. Legea și autoritatea statală trebuie să intervină în folosul copiilor doar atunci când sesizează  abuzarea sau cu exploatarea acestora, și de asemenea dacă aceștia trăiesc într-un climat nesănătos de violență, neajunsuri și promiscuitate. Însă în situația familiilor Nan și Bodnariu considerăm că anumite incidente minore au fost abordate de către autoritățile Norvegiene cu maximă exigență.
Continuarea pe www.radiorenasterea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.