După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 11 martie 2016

Barnevernet a despărțit copiii familiei Nan. Dragoș a fost mutat la altă familie

Barnevernet  perpetueaza raul. Despre familia Bodnariu au spus ca nu sunt familii capabile care sa ingrijeasca 5 copii si de aceea au fost despartiti cei cinci copilasi. 
Acum, ce motiv mai inventeaza Barnevernet luand micutul Dragos de langa surioara lui si mutandu-l la alta familie? 
Barnevernet e distrugator de sufletele copiilor. Ii trece prin tarume multiple pentru interesele lor diabolice. Deja, prin aceasta actiune, Barnevernet dovedeste ca desparte copiii ca sa stearga orice urma a familiei originala si adevarata din memoriile lor.
Mesaj de la prietenii familiei Nan: Ne-a ajuns la cunoștință faptul că Dragoș Nan a fost separat de sora lui, Bianca Nan. Părintii nu pot face nimic. Decizia a fost luata fără înștiințare, fără nici un aviz.
Sa ne rugam pentru familia Nan, pentru Bianca si Dragos, ca  Dumnezeu sa ne auda rugaciunile si sa rezolve aceasta situatie care trebuie sa fie un mare chin pentru familie.
Sursa: Agnus Dei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.