După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 29 decembrie 2015

Pastor Florin Cimpean – De ce mă duc la Washington să protestez în favoarea familiei Bodnariu?

In data de Ianuarie 8, 2016 intre orele 9:30 am - 1:30 pm o sa fiu in Washington, in fata Ambasadei Norvegiei, ocupand acel spatiu cu protestul meu fizic impotriva abuzurilor BARNEVERNET si in favoarea familiei Marius si Ruth Bodnariu.

N-am participat niciodata la adunari de adulare la adresa lui Ceausescu, dar am participat la cateva proteste pe care in tineretea mea le-am considerat radicale.

In Decembrie, 1989, soldat fiind in Timisoara, am folosit permisia pe care am primit-o de sarbatori sa particip la revolutia din Timisoara. Atunci la 19 ani nu am calculat riscul participarii mele la primele miscari populare din prima zi a revoluitiei. In curajul meu nebun, nu m-a interesat ca puteam ajunge la curtea martiala pentru tradare, ci visul nebunesc al unei Romanii libere de cancerul ateismului, populismului, totalitarismului si servilismului stupid.

In primavara lui 1990, am organizat protestul soldatilor romani in Piata Sfatului din Brasov impotriva FSN-ului, din nou cu riscul si amenintarea Curtii Martiale. Mai tarziu, in acei ani de adolescenta a democratiei romanesti am fost de nenumarate ori in Piata Universitatii unde a avut loc “Golaniada” regimului Iliescu.
In spiritul meu non-conformist, am protestat mai mereu fata de ceva sau cineva.

A venit insa din nou momentul sa ies in strada.

In primul rand, pentru a ma indentifica cu familia Bodnariu ca tata. Nu pot sa-mi imaginez ca copii nostri de 13 si 12 ani sa fie rapiti miseleste de o agentie corupta si comunista care pretinde ca poate fi un tata mai bun ca mine. Nu pot sa accept ca un agent brutal fara gen poate fi un tata mai bun ca mine si o mama mai buna ca sotia mea. Cunosc familia Bodnariu de 25 de ani si nu pot sa accept ca aceasta struto-camila care este Barnevernet isi permite sa distruga o familie, sa priveze acesti copii de copilarie si parinti,  da distruga legatura genetica a acestor copii pe baza unor motive puerile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.