După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 2 noiembrie 2015

† Comunicat AFR: Români din Houston, votați NO!

PENTRU ROMANII DIN HOUSTON – VOTE NO ON PROPOSITION NUMBER ONE!

Trebuia sa facem anuntul acesta joi, dar ne-a scapat din vedere. Marti, noiembrie 3, 2015 cetatanii orasului Houston, Texas merg la vot sa aleaga un nou primar si sa voteze citeva ordonante municipale. Una dintre ele e extrem de importanta si are de a face cu drepturile homosexualilor si ale transsexualilor. Prin extensie are de a face si cu drepturile crestinilor si moralitatea publica. Ordonanta cu pricina e intitutala Proposition Number One. RUGAM PE MIILE DE ROMANI DIN HOUSTON SA SE PREZINTE LA VOT SI SA VOTEZE NO!

Votul care are loc in doar doua zile e extrem de important. Pentru ca Proposition Number One sa fie supusa la vot, crestinii din Houston au luptat cu perseverenta in tribunalele locale, federale si in Tribunalul Suprem al Statului Texas. Ce se va intimpla in Houston marti va avea consecinte, spre bine ori spre rau, privind valorile, atit in Houston cit si in restul Americii. Batalia pentru drepturile homosexualilor si impotriva crestinilor e cea mai acerba din anul acesta dupa legalizarea casatoriilor homosexuale de catre Tribunalul Suprem SUA pe 26 iunie.

Houston e al patrulea oras ca marime din Statele Unite. In el locuiesc citeva mii de romani, majoritatea imigrati de pe vremea comunismului, iar altii dupa decembrie 1989. Multi dintre ei primesc cu regularitate buletinele AFR de marti si joi. Uneori ne scriu si le multumim. Acum 4 ani a fost aleasa ca primar al Houstonului o femeie lesbiana, dna Anise Parker. A fost aleasa pentru ca majoritatea crestinilor nu s-au prezentat la vot. In noiembrie 2013 a fost realeasa, cu o margine mult mai mica, pentru ca de data asta crestinii au mers la vot.
 
In 2014 dna Parker a facut presiune asupra Consiliului Municipal al orasului Houston sa adopte o ordonanta municipala care sa interzica discriminarea impotriva homosexualilor si a transsexualilor, inclusiv sa permita barbatilor transsexuali sa foloseasca toaletele femeilor. Ordonanta a fost adoptata cu o mica majoritate. Conform Codului Municipal al Orasului Houston, insa, cetatenii au dreptul de a initia refendumuri pentru abrogarea ordonantelor adoptate de Consiliul Municipal. O coalitie de pastori din oras au initiat, in vara anului 2014, o campanie de semnaturi pentru initierea unui referend de abrogare. Au strans peste 50.000 de semnaturi cu toate ca aveau nevoie de doar 19.000 de semnaturi valabile. Au inaintat semnaturile Primariei si, initial, Primaria le-a validat. Dna Parker, insa, a dat ordin ca semnaturile sa fie reevaluate de avocatii ei care, sub presiune, au validat doar 17.000 de semnaturi. In consecinta, dna Parker a refuzat sa permita tinerea referendului de abrogare.
 
Crestinii orasului au lansat o actiune judecatoreasca impotriva Primariei si, dupa multe procese si recursuri, in august Tribunalul Suprem al Statului Texas a dat castig de cauza crestinilor si a constrans Primaria sa puna la vot abrogarea ordonantei. Referendul de abrogare va avea loc, deci, in doua zile, pe 3 noiembrie.

E de la sine de inteles de ce votul acesta e extrem de important. E important pentru democratie, dar mai ales pentru valori. E important ca de data aceasta crestinii sa castige batalia pentru libertatea religioasa. Peste tot in lume unde drepturile homosexualilor si ale transsexualilor au fost legiferate, drepturile crestinilor au avut de suferit, au fost incalcate si restranse. Coexistenta este, deci, imposibila.

In concluzie:

1. Rugam pe toti romanii din Houston sa se prezinte la vot si sa voteze NO. Please vote NO on Proposition Number One.

2. Rugam pe toti cititorii nostri care vor deschide mesajul de azi in timp util, fie din Statele Unite ori Romania, sa transmita mesajul nostru tuturor contactelor lor din Houston cu rugamintea: Please vote NO on Proposition Number One. 

Haideti sa nu raminem indiferenti. O batalia castigata impotriva raului la mii de kilometri de Romania are impact spre bine si in Romania. La fel o batalie pierduta. Va multumim!

Alianta Familiilor din Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.