După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 24 octombrie 2015

✉ Scrisoare misionară: Liviu şi Amalia Acatrinei, Peru


 Iubiţi prieteni,
 
       Vă scriu pe fugă câteva rânduri în numele Amaliei, pentru că vreau să vă informez pe scurt despre starea ei. Calculatorul nostru nu vrea să se mai conecteze la internet (mergeam în oraş la un internet şi cei de acolo îmi permiteau să mă conectez cu laptopul meu) şi parcă lucrul acesta vine tocmai în momentul în care avem cea mai mare nevoie să ţinem legătura cu voi ca să ne rugăm împreună, unii pentru alţii, şi să ne purtăm împreună poverile. Dar, cine ştie, Dumnezeu trebuie să scoată şi ceva bun din toate acestea, chiar dacă acum nu vedem cum şi nu înţelegem în ce fel. Acum vă scriu acest e‑mail din biroul pastorului de la biserică.
 
   Vă suntem extrem de recunoscători pentru rugăciunile înălţate pentru noi şi, pe această cale, vreau să mulţumesc tuturor celor care, pe lângă rugăciuni, v-aţi luat din timpul vostru ca să ne şi scrieţi. Apreciem tare mult.
 
        Mulţumim din inimă şi celor care ne-aţi întrebat de tratament şi v-aţi oferit să îl cumpăraţi şi să ni-l trimiteţi. Dumnezeu a răspuns rugăciunilor noastre şi ni l-au trimis din Lima, de la Ministerul de Sănătate (cei de aici, de la dispensar, au făcut demersurile necesare). E un antibiotic care nu se vinde în farmacii, deoarece este extrem de puternic şi, cum boala aceasta e extrem de rară, nu e un tratament comercial. Doctorii de aici ne-au spus că de ani de zile nu s-au mai confruntat cu cazuri de brucelosis până anul acesta, iar Amalia e al 5-lea caz pe 2015 în Atalaya.
 
         Ne bucurăm că Dumnezeu e atât de bun şi, când permite ceva în viaţa noastră, tot El vine şi cu soluţia. Amalia se simte mai bine, nu mai resimte oboseala aceea acută de acum câteva zile şi durerile în tot corpul, însă are dureri foarte mari de stomac şi de cap, acestea fiind, de altfel, două dintre manifestările acestei boli. Timp de două luni trebuie să continue tratamentul acesta, apoi să îşi facă alte analize ca să vadă dacă microbul din corp a fost eliminat sau nu. Oricum, după trei luni trebuie să reia tratamentul ca boala să nu recidiveze. Pentru că nu poate lua mai multe antibiotice concomitent,  i-au întrerupt tratamentul pentru febra tifoidă, sperând ca antibioticul actual să facă să stagneze şi microbul febrei tifoide. Rugaţi-vă în continuare pentru sănătatea Amaliei, ca să se recupereze repede şi bine şi boala să nu recidiveze.
 
  Noi, ceilalţi, suntem bine, mulţumim Domnului. Continuăm cu organizarea conferinţei, pregătirea mesajelor, materialelor, dăm interviuri la radio, încercând să invităm pe cât mai mulţi pastori, lideri şi fraţi, în general, pentru că vrem să mobilizăm Atalaya la misiune. Rugaţi-vă pentru noi pentru că vedem că avem multe piedici, atât de ordin tehnic cât şi personal şi organizatoric, etc. Avem nevoie de mult har din partea lui Dumnezeu ca totul să decurgă bine, conform planului Său.
 
        Mulţumim încă o dată că luptaţi împreună cu noi pentru a duce Evanghelia celor din Atalaya şi împrejurimi, aşa că nu putem face nimic altceva decât, la rândul nostru, să mijlocim pentru voi, cerându-i Tatălui să vă răsplătească din plin, conform bogăţiilor harului Său.
 
        Vă vom ţine la curent în măsura în care vom avea acces la internet.
 
            Mult har şi putere în toate.
                    Familia Acatrinei


Familia Acatrinei este membră a Bisericii Creştine după Evanghelie, nr. 4 din Iaşi. Au plecat în Peru pe termen lung în anul 2007 şi şi-au început lucrarea în tribul Asheninka, alături de familia Dumitru, tot misionari români. Sunt implicaţi în lucrarea de plantare de biserici a misiunii Segadores şi scopul lor este să ducă Evanghelia celor care nu au avut niciodată posibilitatea să audă despre Dumnezeu.


liviu_aca@yahoo.com
amy11_grace@yahoo.com
Dacă doriţi să susţineţi şi financiar lucrarea familiei Acatrinei în Peru sunt deschise următoarele conturi:

RON RO78BRDE240SV68334902400
USD RO46BRDE240SV75299172400
EUR RO22ERDE240SV87247142400

BRD, Agenţia Dimitrie Mangeron, Şos. Naţională, nr.55, Iaşi

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.