După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 10 iunie 2015

☗ Tabăra TBV la Târgoviște


Te invităm să petreci împreună cu noi 7 zile frumoase, bucurându-te din plin de activități super faine, prieteni noi, și studiu biblic, prin care vrem să Îl cunoaștem și să Îl iubim mai mult de Dumnezeu.


Anul acesta tabăra va fi organizată în colaborare cu profesioniștii Taberei MIA și partenerii lor americani, care ne garantează o tabără de neuitat. Taberiștii vom fi noi, tinerii TBV, și prietenii pe care fiecare îi vom invita.



Pentru iubitorii de senzații tari avem pregătite activități precum tras cu arcul, paint ball, airsoft, tiroliană și jocuri cu mingea uriașă.



De asemenea, ne vom bucura împreună de vânători de comori, curse cu obstacle, volei, bazin, street hockey, perfecționarea limbii engleze, și multe altele!



Mai multe detalii despre tema taberei vor veni foarte curând. Studiul biblic va fi pe o carte scurtă din Biblie, dar foarte profundă și relevantă pentru noi, tinerii zilelor complexe de azi: 1 Ioan - “Cum pot ști că Dumnezeu e Tatăl meu?” O temă extrem de importantă pentru identitatea noastră de creștini, și o temă captivantă și importantă și pentru prietenii noștri care poate sunt, mai mult sau mai puțin sau mai deloc, în căutarea lui Dumnezeu.
Așa că nu ezita să îți inviți și un prieten în tabără! Va fi o experiență de neuitat pentru ei, poate chiar una care ne/le va schimba viața!
Tineri Bunavestire
Vezi şi pagina ☗ TABERE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.