După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 13 iunie 2015

† Peste 42.000 de pastori și lideri creștini din SUA declară că vor recurge la nesupunere civică

Peste 42.000 de pastori si lideri crestini din SUA au semnat „Angajamentul de solidaritate pentru apararea institutiei casatoriei”, declarand ca vor recurge la nesupunere civica in cazul in care Justitia din SUA va hotari redefinirea casatoriei, prin includerea persoanelor de acelasi sex.
Acest lucru incalca flagrant drepturile de constiinta si libertate religioasa, sustin semnatarii documentului.
„Daca guvernul va redefini casatori si va acorda drepturi juridice cuplurilor homosexuale, atunci guvernul va trebui sa aplice legea prin forta, cu ajutorul politiei. Noi nu putem accepta asa ceva si nici nu vom permite acest lucru sa se intample in viata noastra”, se arata in actul semnat de liderii crestini.
Potrivit documentului, „Cei care au semnat petitia, sunt hotarati sa reziste impotriva guvernului care solicita acceptarea si legalizarea casatoriilor gay. Vom accepta orice amenda sau pedeapsa, inclusiv inchisoarea, pentru a proteja libertatea religioasa”, a declarat Matthew Staver, presedinteleLiberty Counsel.
„O decizie care urmareste sa redefineasca casatoria este impotriva Constitutiei si este contrara ordinii naturale. Ca oameni de credinta care ne-am angajat sa ascultam de Creatorul nostru, atunci cand statul intra in conflict direct cu legea divina, avertizam cu respect Curtea Suprema ca nu vom traversa linia”, a spus Staver.
Printre personalitatile care au semnat documentul se numara candidatul republican la presedintie si fost guvernator de Arkansas – Mike Huckabee, Dr. James Dobson – fondatorul Focus on the Family, Franklin Graham – presedintele Billy Graham Ministry.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.