După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 27 iunie 2015

Mesajul lui Franklin Graham după ce Curtea Supremă a Statelor Unite a legalizat căsătoriile între persoane de același sex, în toate cele 50 de state americane

Curtea Suprema de Justitie a SUA a decis astazi (vineri, 26 iunie 2015, nota red.) cu un vot de 5 la 4,  legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex in toate cele 50 de state. Cu tot respectul pe care-l port pentru aceasta autoritate, doresc sa-mi exprim dezacordul fata de decizia luata astazi. 

Nu Curtea Suprema este cea care a definit casatoria si din aceasta cauza nici nu are dreptul s-o redefineasca. 

Institutia casatoriei a fost creata cu mult timp inainte sa existe Guvernul SUA, de acelasi Dumnezeu Atotputernic care a creat barbatul si femeia. Aceasta decizie a fost luata de o instanta divina si nu poate fi revizuita sau modificata de o instanta umana. Dumnezeu este foarte clar cand defineste casatoria:
De aceea bărbatul își va lăsa tatăl și mama și se va uni cu soția lui, iar ei vor deveni un singur trup. (‭Geneza‬ ‭2‬:‭24‬ NTR)
Ma rog ca Dumnezeu sa aiba mila de natiunea noastra, in ciuda actiunilor noastre din ce in ce mai dezonorante la adresa Lui.
Franklin Graham
Material furnizat de catre pastorul Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.