După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 19 iunie 2015

☉ Conferința 10 ani Resurse Creștine

Luna noiembrie va marca 10 ani de la lansarea site-ului Resurse Creștine. Cu această ocazie ne-am gândit să trecem dincolo de ecrane și să ne întâlnim într-o atmosferă de sărbătoare la Biserica Poarta Cerului din Timișoara. Vrem să aducem mulțumire lui Dumnezeu pentru cei 10 ani de slujire și binecuvântare în tot ceea ce înseamnă Resurse Creștine.

De asemenea, ne-am bucura să vă avem împreună cu noi, fie că sunteți parteneri, colaboratori sau vizitatori. Așa cum site-ul s-a îmbogățit în toți acești ani și datorită implicării voastre, vrem ca și această conferință să fie realizată cu ajutorul vostru. În acest sens, vă rugăm să completați formularul de mai jos pentru a vă înscrie și exprima așteptările și ideile voastre referitoare la eveniment. Datele de contact sunt necesare pentru a putea intra în legătură cu voi.

Așteptăm orice fel de ajutor din partea voastră: organizare, cazare pentru cei de departe, mărturii despre cum v-a ajutat site-ul (personal sau în slujire) și orice idei pentru desfășurarea evenimentului. Conferința va fi transmisă și live pe www.resursecrestine.ro, deci, chiar dacă nu veți putea fi prezenți fizic, vă puteți bucura împreună cu noi, iar implicarea voastră în orice fel e binevenită și de la distanță.

Mai multe detalii: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.