După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 27 mai 2015

Pastor Ovidiu Petric - Reevaluează-ți "idolii" în "lumina" homosexualității

Recentul vot favorabil acordat legalizarii căsătoriilor de acelasi sex in cadrul referendumului organizat in Irlanda a stârnit valuri de simpatie la nivel internațional in randul actorilor si cantaretilor ce modeleaza spatiul showbizului.

Starurile divertismentului mondial s-au întrecut in declarații apreciative fata de atitudinea deschisă si nedesciminatorie fata de căsătoriile de acelasi sex legalizate de poporul irlandez, ce a fost vazut ca un deschizător de drumuri si un model de urmat in Europa.

"Miley Cyrus a scris simplu: "Da, Irlanda!". Cat despre actorul Russell Crowe, heterosexual, acesta a notat: "Draga, Irlanda, esti minunata!" conform
ziare.com

Acelasi site de știri afirma ca actorul irlandez Colin Farrell, al carui frate este homosexual, a declarat pentru E! Online: "Irlanda si-a deschis inima intr-un fel pe care il va simti intreaga lume... Cum ne-am schimbat norocul in 24 de ore, cum am luminat calea, cum am garantat un viitor mai luminos si plin de iubire pentru cei care numesc acest tinut frumos 'acasa'... Bravo, cetateni ai Irlandei!".

Cantaretul Sam Smith, care a recunoscut public ca e homosexual, a scris pe Twitter: "Acum, se poate ca si restul lumii, va rog, sa procedeze precum Irlanda? Va rog... " Actorul homosexual Sir Ian Mckellen, a felicitat Irlanda pentru acest vot, la fel cum a procedat si Lady Gaga, afirma ziare.com

Spiritul european o data identificat cu valorile crestine, pe care le apara cu inversunare a sucombat spiritului valorilor confuze si nebiblice, care au ajuns sa fie apreciate si promovate drept virtuți, iar intr-un final legalizate.

Parca nicăieri nu se regasesc mai bine cuvintele profetice ale apostolului Pavel din Epistola sa către Romani ca in acest vot irlandez pro-homosexualitate, cuvinte in care apostolul concluzionează ca din moment ce omul Îl abandonează in mod deliberat si ireversibil pe Dumnezeu si Dumnezeu ii da omului ceea ce-si dorește - omul cade intr-o confuzie si o dezorientare morala crasa si înfiorătoare ce il face sa numească binele rau si raul bine:

"tot astfel, și bărbații au părăsit întrebuințarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alții, au săvârșit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase și au primit în ei înșiși plata cuvenită pentru rătăcirea lor. Fiindcă n-au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoștința lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minții lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite.

Și, măcar că știu hotărârea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte, totuși, ei nu numai că le fac, dar și găsesc de buni pe cei ce le fac."(Romani 1:27-28, 32 VDCC)

Ovidiu Petric - pastor Biserica BUCURIA Lugoj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.