După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 28 aprilie 2015

✉ Scrisoare misionară: Uday şi Silvia, India

Hristos este viu! 
            Mai întâi de toate am dorit să vă salutăm cu acest adevăr etern!

            Dragi fraţi şi surori, vă dorim şi ne dorim să fim mici Hristoşi vii şi plini de roada Duhului Sfânt. Domnul să ne ajute la acesta! Sper că sunteţi sănătoşi, voioşi şi, mai ales, credincioşi lui Hristos Cel înviat din morţi! Deşi Paştele a trecut, Hristos este viu în inimile noastre şi Însuşi Hristos este Paştele nostru.

            De sărbători
            Cu ocazia sărbătoririi înverii lui Hristos, eu şi Uday ne-am bucurat să slujim Domnului în bisericuţa din care facem parte, am organizat un mic program cu copiii şi Uday cu câţiva adolecenţi. Am simţit puţin că este Paşte. Aici contextul este diferit şi foarte târziu am aflat că vom sărbători Paştele.
Mă bucur să văd că Uday slujeşte în bisericuţă fie prin predicare fie în coordonarea timpului de închinare prin cântare. Vrem să fim de folos Domnului. Eu continui să fiu de folos copiilor prin împărtăşirea lecţiilor biblice, prin craft sau cântări. Soţia pastorului care este responsabilă cu lucrarea cu copiii mă încurajează în iniţiativa mea de a face lucruri noi cu copiii. Este nevoie de materiale şi mijloace vizuale pentru a interacţiona cu copiii. Într-un fel sau altul, Domnul ne ajută. 

            Locaţia nouă Utlabari

            Vă spuneam că soţul meu a început o lucrare de evanghelizare şi zidirea bisericii în locaţia nouă.
            Lucrarea, cu ajutorul Domnului, continuă, uneori cu veşti mai mult sau mai puţin îmbucurătoare, însă prin toate acestea suntem mai mult decât biruitori, pentru că CEL CARE ESTE în noi este mai mare decât cel care este în lumea asta! Lucrarea este foarte grea şi este nevoie de multă rugăciune. Vinerea trecută, Uday a venit foarte descurajat. A aflat că acolo sunt multe duhuri de curvie şi aproape în fiecare familie sunt probleme de genul acesta. În plus, a înţeles că este chiar un caz de viol, despre care nu am să dau mai multe detalii; ca să nu mai pomenim de duhuri de vrăjitorie şi altele. Vă rugăm mult să vă rugaţi pentru tărie spirituală, pentru protecţie spirituală atât pentru Uday şi fratele cu care este, cât şi pentru familiile noastre. Întunericul nu a biruit şi LUMINA a venit ca să biruiască întunericul. De aceea, fraţilor, luptaţi-vă împreună cu noi în rugăciunile voastre. Deşi mi-am dorit mult să fiu alături de copii, să fac lucrare şi aici, realizez că este greu pentru mine să călătoresc acum, în condiţia în care mă aflu. Dar Domnul face toate lucrurile frumoase la timpul lor! 

            Gradiniţa de copii musulmani
            Lucrarea cu copiii continuă şi mă bucur mult că sunt responsabilă cu crafuturile în special. Deşi nu este punctul meu forte, sunt încântată că pot face aceste lucruri pentru copii, deoarece eu însămi învăţ lucruri noi. În plus, este o bucurie pentru mine să-l am pe soţul meu alături, care este creativ şi priceput şi mă ajută în acest aspect. Domnul ştie întotdeauna ce face! Copiii, încet-încet, se dezvoltă în rugăciune, în cântare, în creaţie şi vrem cu tot dinandinsul să-L cunoască pe Isus în adevăratul sens al cuvântului. Chiar dacă acum nu pare prea mult, ştiu că sădim o sămânţă vie care se întoarce cu rod, chiar dacă mai târziu. Slavă Domnului!

            Despre noi
            Mulţumim Domnului, suntem destul de bine. Am trecut şi încă mai trecem printr‑o perioadă mai grea financiară, însă mulţumim Domnului, cum-necum, El nu ne lasă. Chiar dacă uneori descurajarea mai vine pe la uşă, nu-i facem loc în casa inimii, pentru că Domnul nostru este Tatăl nostru, care a promis că nu ne lasă şi nu ne părăseşte. În altă ordine de idei, bebele se dezvoltă bine. Luna aceasta am fost la medic şi am făcut teste mai ample. Totul este bine atât cu mine cât şi cu sarcina, cu îndurarea Domnului, cu o mică excepţie, aceea că am avut o mică infecţie care este foarte obişnuită în perioda de sarcină. Doctoriţa ne-a recomandat să facem teste mai ample în alt oraş (aici nu se pot face), pentru a vedea dacă sunt probleme. Am mers, în acest scop, în Siliguri, însă şi acolo Uday s-a rugat şi a simţit din partea Domnului să nu fac aceste teste. Acest copil este copil promis de Domnul şi Domnul îl va ţinea sănătos şi puternic. DOMNUL nostru este mare!

            Motive de mulţumire
 1. Mulţumim Domnului că ne dă sănătate şi mie şi copilului nostru.
 2. Mulţumim Domnului că lucrările continuă.
 3. Mulţumim Domnului pentru rugăciunile dumneavoastră.

            Motive de rugăciune 
1. Protecţie spirituală şi fizică pentru Uday şi pentru mine. 
2. Oamenii din Ootlabarii să fie eliberaţi de lanţurile întunericului şi să fie mântuiţi.
3. Să fim tari, uniţi ca familie şi Domnul să continue să îngrijească de nevoile personale, dar şi de lucrare.
4. Copilaşul nostru să fie sănătos şi puternic.

            În final, vă dorim şi ne dorim plinătatea Duhului, umblarea în Duhul şi după lucrurile Duhului!
            Mulţumim pentru rugăciuni şi gânduri bune. Domnul să vă răsplătească, să vă umple braţele de bunătăţile Lui, dragostea, pacea şi nădejdea să vă însoţească oricând şi în orice loc!

            Cu preţuire, Uday şi Silvia!

Silvia este membră a Bisericii Izbânda din Bucureşti şi s-a dedicat lucrării de misiune din India încă din 2007. După mai multe stagii pe termen scurt de lucrare şi pregătire, Silvia îşi doreşte să ajungă să împărtăşească Evanghelia celor dintre triburile în care nu a ajuns cunoştinţa de Dumnezeu.

E-mail: grace_silvy@yahoo.com
Pentru cei care doriţi să contribuiţi şi financiar la lucrarea pe care o desfăşoară Silvia puteţi folosi următoarele conturi:

Banca BRD  RONRO98BRDE410SV70924254100 , EURRO45BRDE410SV92432154100

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.