După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 24 aprilie 2015

Ionel Tuțac: Parteneriatele civile - o încălcare gravă a Legilor lui Dumnezeu

Sunt multe legi despre care puțini dintre noi știu. Cum ne afectează aceste legi și care este impactul lor asupra țării și comunității creștine, pe termen lung?

O propunere legislativă recentă urmărește reglementarea parteneriatului civil pentru cuplurile alcătuite din persoane de același sex sau de sexe diferite. O ușă largă deschisă pentru concubinaj și căsătorii homosexuale, care nu fac decât să descurajeze căsătoria tradițională și să încalce principii pe care Dumnezeu le-a afirmat atât de clar în Sfânta Scriptură.

Cred că ar trebui să ne ridicăm câteva întrebări – cum va afecta stabilitatea căsătoriei înființarea unor parteneriate paralele cu instituția sacră a familiei? Cum vom susține societatea, dacă tânăra generație este încurajată să se alinieze unor parteneriate și să nu se dedice total familiei – celula de bază a societății? Cum vom asigura protecția copiilor și dezvoltarea lor într-un mediu sănătos – moral și emoțional, dacă vor crește în instabilitatea unor parteneriate?

Familia a fost ideea lui Dumnezeu. Are principii desemnate de El și, mai mult, reprezintă o imagine a relației dintre Cristos și Biserică. Apostolul Pavel numește Biserica ”mireasa” lui Cristos și folosește ilustrația iubirii unui mire și a unei mirease pentru a descrie relația dintre Cristos și Biserică. Ideea unui parteneriat civil devalorizează unirea sacră și o transformă într-un contract în care împărțirea bunurilor materiale devine miza principală.

Este momentul să ne asumăm statutul de ”sare și lumină” în lume și să ne afirmăm clar poziția vizavi de această încălcare flagrantă a principiilor creștine. Suntem responsabili față de copiii noștri, față de generațiile care vor veni, de moșternirea spirituală pe care le-o vom lăsa. Suntem responsabili în fața lui Dumnezeu.

Ionel Tutac
Secretar general al Uniunii Baptiste din Romania


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.