După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 17 aprilie 2015

Evanghelizare la un ceai de samovar în Parcul Afgan din Chişinău

Un model demn de urmat. Biserica “Betel” din Chişinău a organizat o seară specială de muzică şi evanghelizare la un ceai de samovar. Acţiunea a adus impresii pozitive şi zâmbete pe chipurile locuitorilor din sectorul Rîşcanovca. Într-o atmosferă plăcută, când familii tinere, adolescenţi şi bătrâni ies din casă să se odihnească, la un ceai cald inimile şi mintea este deschisă pentru mesajul Evangheliei.
Tinerii Bisericii “Betel” au creat o atmosferă plăcută prin muzica care vestea moartea şi învierea Domnului Isus. Pentru a încălzi şi mai mult atmosfera, tinerii au pregătit punguţe cu bomboane pentru copii şi toţi doritorii de a-şi aminti de copilărie.
La invitaţia organizatorilor, unei trecători exclamau cu uimire: “Chiar este totul gratis? Mai sunt oameni azi care fac asemenea gesturi frumoase fără bani?”. Mulţi din ei întrebau timid cât costă ceaiul, iar când li se spunea că e gratis, zâmbetul apărea pe faţa lor. Tinerii au împărţit şi broşuri discutând cu cei deschişi pentru Cuvântul lui Dumnezeu.
Sursa: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.