După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 22 martie 2015

Tinerii Bisericii Vestea Bună București la Crystal Palace București

O dată cu apropierea Paștelui, începem o nouă serie de întâlniri pe tema ”Răstignit cu Hristos”.

Invitati-va si prietenii, este esenta Evangheliei: pot fi niste intalniri cu impact pentru cei care nu cred/au intrebari, sau care deja Il cauta pe Dumnezeu.

Vă așteptăm luni, 23 martie 2015, ora 19:00 la Crystal Tower (etaj 1), la partea I. Vom avea si invitati speciali:tinerii din biserica Vestea Buna (Popa Nan).

Moartea Domnului Iisus a fost evenimentul ce a schimbat mersul istoriei. Astazi acest eveniment este sarbatorit/amintit in diverse moduri, dar deseori, lipsite de semnificatia esentiala a jertfei Lui.

De multe ori, lucrurile atractive sau problemele grele din viața cotidiană ne captează atenția, si uităm si noi care a fost prețul pe care L-a plătit El pentru noi, motivul pentru care El a fost răstignit. EU sunt motivul din spatele crucii.
 
Hristos a murit pentru salvarea noastră, si pentru a ne da o noua identitate, de crestin. Aceasta este de fapt esența creștinismului: identificarea cu Hristos, în jertfa Sa. Se vede noua identitate in noi?

"Am fost răstignit împreună cu Hristos, şi trăiesc… dar nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăieşte în mine. Şi viaţa, pe care o trăiesc acum în trup, o trăiesc în credinţa în Fiul lui Dumnezeu care m-a iubit şi S-a dat pe Sine însuşi pentru mine." ~ Galateni 2:20
 
Vă invităm cu drag să discutăm și să aprofundăm semnficația morții și învierii Domnului Iisus și ce implicații au aceasta pentru noi. 
 
Vă așteptăm cu mare drag! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.