După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 27 martie 2015

Biblii pentru Cuba

Trei containere continand mai mult de 83.000 de Biblii au fost trimise din Sua catre capitala Cubei, Havana pentru a fi distribuite populatiei.
Acesta este al treilea transport de Biblii pe care il face Southern Baptist Church. Baptistii au inceput sa trimita Biblii inca din 1999 prin diverse organizatii neguvernamentale, intrucat nu puteau face donatii directe din cauza embargoului asupra Cubei si a birocratiei.
Cu acest ultim transfer, numarul Bibliilor aduse in Cuba a atins cifra de jumatate de milion, a declarat Kurt Urbanek, Presedintele International Mission Board (IMB).
„Cand Bibliile au fost trimise, a trebuit sa treaca prin alte tari din cauza embargoului aplicat asupra Cubei si a birocratiei. Procesul de obtinere a permiselor de la guvernul cubanez a necesitat negocieri cu oficialii guvernamentali si cu Societatea Biblica din Cuba”, a spus Urbanek.
Negocierile au dat rezultate abia la sfarsitul anului 2014, cand guvernul “a deschis usa pentru intrarea directa a Bibliilor in tara”, se arata intr-un raport al Mission Network News (MNN).
Din 1992 Cuba si-a schimbat oficial statutul dintr-un stat comunist ateu, intr-o societate care promoveaza libertatea religioasa, permitand distribuirea Bibliei prin parteneriate cu organizatii religioase internationale.
Kurt Urbanek a declarat ca cele 83.000 de Biblii vor fi distribuite in doua zone din Cuba: 54.000 in regiunea vestica a tarii, iar restul (aproximativ 29.000) in zona Santiago de Cuba.
De asemenea el a mentionat ca in ultimii ani s-au infiintat circa 1300 de biserici, ceea ce demonstreaza cresterea numarului crestinilor de pe insula.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.