După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 2 martie 2015

Arad24.net: Biserica, în pas cu tehnologia: s-a mutat în mediul virtual

Biserică online, credincioși online, rugăciuni pe email. Totul este real și se întâmplă la Biserica Râul Trezirii. Pastorul Samuel Caba a înțeles nevoile comunității și s-a gândit să-i ajute pe credincioșii care nu ajung din diverse motive la biserică.
În zece ani a deschis filiale în țară și străinătate
În decembrie 2004, Samuel Caba a fondat Biserica Râul Trezirii. El provine dintr-o familie creștină, extrem de cunoscută în cultul penticostal. Dar, a ales o construcție nouă, pornită de la zero. Într-o sală închiriată a ținut primele predici, la care au asistat la început credincioșii din zonă, chiar dacă printre ei s-au regăsit și catolici și ortododocși. În timp, s-a extins și acum are filiale în țară și străinătate. „Ne bucurăm că Dumnezeu ne-a dat forța și viziunea să pornim la drum cu programele noastre creștine. Biserica Râul Trezirii s-a extins și acum are filiale în țară și în străinătate”, a declarat Samuel Caba, pastorul Bisericii Râul Trezirii și inițiator al proiectului. Biserica Râul Trezirii a organizat în cei zece ani de la înființare câteva ediții ale Conferinţei Naţionale „Neemia”, manifestări ale Rugului Aprins, seri ale Rugului Aprins, Convenții ale Bisericilor Râul Trezirii. La evenimentele Bisericii Râul Trezirii au participat pastori renumiți și formații cunoscute de muzică creștină. La întâlnirile Rugului Aprins din județul Arad au venit mii de persoane. „A fost un drum pe care Dumnezeu ne-a călăuzit pas cu pas și credem că vor urma lucruri mari”, a declarat Samuel Caba, pastorul Bisericii Râul Trezirii.
Continuarea pe www.arad24.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.