După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 5 ianuarie 2015

Adevărul: Becky Oprean, românca care l-a impresionat pe preşedintele Americii


Becky Oprean, o tânără de origine română stabilită cu familia în SUA,  imobilizată în scaun cu rotile, a murit, în cea de-a doua zi din an, după ce, alături de familia ei, şi-a dedicat viaţa încurajării persoanelor cu dizabilităţi din toată lumea. Pentru ajutorul pe care l-a oferit miilor de suferinzi, fostul preşedinte american George W. Bush a decorat-o pe Becky, în ultimele lui zile de mandat la Casa Albă, în ianuarie 2009.

Familia Oprean putea fi astăzi prototipul oricărei familii de români plecate din România în vremea comunismului pentru a trăi visul american. Viaţa familiei Oprean, care a locuit în Bucureşti, a fost, însă, bulversată complet după ce, la două luni de când cei doi soţi şi băiatul lor mai mare, Mike, au ajuns în America, în septembrie 1987, Lidia Oprean a adus pe lume o fetiţă, Becky, diagnosticată cu spina bifida, o malformaţie gravă a coloanei vertebrale. Drama familiei Oprean a fost transformată într-o binecuvântare, Becky ajungând să fie, din scaunul cu rotile, o încurajare pentru mii de oameni din toată lume şi mai ales din România. 

Totul a pornit după ce familia fetei s-a implicat, alături de Becky, în dezvoltarea uneia dintre cele mai impresionante fundaţii de sprijinire a persoanelor cu dizabilităţi din toată lumea, „Becky's Hope” („Speranţa lui Becky”). Prin această organizaţie, Becky şi mama ei, alături de alţi voluntari, au reuşit să aline sufletele a mii de suferinzi, ajutându-i atât cu vorbe bune, cât şi cu medicamente sau aparatură medicală. 

Pentru activitatea sa în această organizaţie, Becky a fost decorată, în 2009, de fostul preşedinte al Americii George W. Bush, în Biroul Oval de la Casa Albă. Becky Oprean a murit, vineri seara, pe 2 ianuarie, în SUA, la doar 27 de ani, dar lasă în urmă mii de suflete pentru care a fost mărturia vie că poţi găsi bucuria în cele mai dure încercări.

Citeste mai mult: adev.ro/nho1hn

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.