După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 28 noiembrie 2014

Emil Bartoș la Biserica Penticostală Filadelfia Oradea

Toți avem momente în viață când întâmpinăm greutăți, neajunsuri, trecem prin suferință, boală sau despărțiri de persoane dragi și ne-ntrebăm unde este bunătatea lui Dumnezeu în acele momente. 

Dacă vrei să înveţi cum găsești bunătatea lui Dumnezeu, dar și cum să oferi bunătatea ta celor aflați în suferință, te aşteptăm MIERCURI, 3 decembrie, de la ora 18:00, la o seară specială de tineret intitulată „Bunătatea în încercare”, la Biserica Penticostală „Filadelfia” din Oradea, str. Ana Ipătescu, nr. 11. 

Mesajul biblic va fi prezentat de fratele pastor Emil Bartoș, iar la timpul de închinare prin cântare va sluji corul de tineri al Bisericii „Filadelfia”.
Biserica Penticostală Filadelfia Oradea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.